Zelf heb ik mijn droom, een eigen coachbedrijf, lang voor me uitgeschoven. Ik, ondernemer? Ik kom uit een ondernemersgezin, ken de opbrengsten maar weet ook wat het kost aan bloed, zweet en tranen. Toen ik eenmaal echt begon te werken aan de uitvoering van mijn droom werd deze steeds zichtbaarder, tastbaarder, concreter. Want dat is het hè: praatjes vullen echt geen gaatjes. Doen levert je veel op. Mijn workshop Van Dromen naar Doen gaat daar over, naar het zetten van die eerste stap. En ook komt uitstelgedrag aan de orde: wat voor type uitsteller ben jij, en hoe ondervang je dat?

Naast dat ik uit ervaring heel goed weet wat de beste excuses zijn om uit te stellen, heb ik al eerder een blog geschreven met 5 tips hoe je dat het beste kunt doen, dat uitstellen. Je vindt dat blog hier. Mocht je er nog niet héél goed in zijn, dan ben je dat na deze tips gegarandeerd wel! En heb jij zelf nog meer tips om dat te doen? Ik hoor ze graag!

 

Over Babs Mouton

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik  organiseer workshops en trainingen op het gebied van zelfontplooiing, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor bedrijven en particulieren. Daarnaast coach ik mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Ook coach ik (startende) ondernemers. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent.

 

[cta id=’7004′]