doelgericht

Voor organisaties

Je bent zuinig op je medewerkers. Je wilt dat ze zich (blijven) ontwikkelen en van waarde blijven voor je organisatie. Dat ze hun talenten maximaal benutten. Bekijk mijn diverse in-company workshops aan, voor teams of open inschrijving

Incompany workshops

Je bent zuinig op je medewerkers. Je wilt dat ze zich (blijven) ontwikkelen en van waarde blijven voor je organisatie. Dat ze hun talenten maximaal benutten. Daarom bied ik diverse in-company workshops aan, waar als team of op open inschrijving aan kan worden deelgenomen.

Enkele mogelijkheden:

werkgeluk

Hoe werkgelukkig ben jij?

Gelukkige werknemers presteren beter. Logisch, als jij lekker in je vel zit ben je op je werk een stuk gemotiveerder. Geluk hangt misschien veelal samen met toeval, maar geluk heb je ook echt zelf in de hand.

Tijdens de workshop ‘Hoe werkgelukkig ben jij?’ ervaar je dat het vooral een kwestie is van doen. Maar voordat je kunt overgaan tot actie, moet je eerst weten waar je gelukkig van wordt. Waarom jij ’s ochtends uit je bed komt. En ook dat ga je hier ontdekken.

 

werkgeluk

Jij als merk

Wie ben jij? Wat zijn jouw talenten en unieke eigenschappen? Hoe profileer jij je als professional? Weten mensen voor wat voor soort klussen ze bij jou moeten zijn? Weet jij dat zelf wel precies? De training Jij als merk gaat in op deze vragen.

Naast het (aanscherpen van het) benoemen van je vakkennis komen ook de eerste indruk van jou op anderen, jouw stijl en persoonlijkheid, je talenten en jouw beste rol in een team aan de orde.

 

 

vitaliteit

Vitaal op de werkvloer

Hoe blijf je gezond en energiek op je werk? Hoe zorg je dat je de balans bewaart tussen wat energie geeft en wat energie kost, zodat je na een werkdag fris naar huis gaat? Dynamiek, hectiek, stress, werkdruk. Allemaal termen waar je misschien dagelijks mee te maken hebt. Hoe hou je toch plezier in je werk? Hoe ga je om met stress en hoe kun je optimaal presteren zonder jezelf uit te putten? Dat is waar deze workshop over gaat.

De workshop levert inzicht in wat stress in jouw systeem kan veroorzaken. De nadruk ligt echter op praktische oefeningen en handvatten hoe je met drukte en stress kunt omgaan, zodat je fysiek, mentaal en emotioneel gezond en vitaal blijft, maar bovenal dat je met plezier naar je werk gaat.

 

werkgeluk

Stoppen met uitstellen

Stoppen met uitstellen?! Je neemt je voor iets te doen, maar er komt steeds iets tussen. Je stelt het uit. Maar je krijgt er stress of problemen van. Het begint je nu lelijk in de weg te zitten. Je werk lijdt er onder. Maar er iets aan doen? Ook dat stel je uit.

Tijdens de workshop Stoppen met Uitstellen leer je waardoor je uitstelgedrag komt. Je ontdekt wat de winst is van uitstellen, welke typen uitstellers er zijn en in welke categorie jij zelf valt. Tevens krijg je ze tips hoe je je uitstellen kunt afleren, en start je met je eigen actieplan. Je wordt effectiever en energieker!

 

Overige mogelijkheden

Dit zijn enkele voorbeelden van wat er mogelijk is. Daarnaast is er natuurlijk maatwerk te leveren. Vaste ingrediënten: energie, inspiratie, dynamiek, reflectie en een vleugje humor.

Daarnaast ben ik in te huren als dagvoorzitter. Ik ben een echte verbinder. Ik maak graag een ‘feestje’ van bijeenkomsten: ik zorg dat alle mensen zich welkom en gehoord voelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en een lach.

Ik denk ook graag mee over de opzet van jouw bijeenkomst. Vanuit mijn vak als coach en communicatieadviseur kom ik soms tot een andere invalshoek voor je bijeenkomst.

Hoe kan ik bijdragen aan jouw succes? Ik spar graag met je over de beste invulling voor een training of bijeenkomst. Mail me voor een vrijblijvend brainstormgesprek op babs@verhalenvinder.com