doelgericht

Voor organisaties

Je bent zuinig op je medewerkers. Je wilt dat ze zich (blijven) ontwikkelen en van waarde blijven voor je organisatie. Dat ze hun talenten maximaal benutten en vitaal blijven. Bekijk mijn diverse wandelingen en workshops, voor teams of open inschrijving

Wandelingen en workshops

Versnellen door te vertragen. Dat bied ik door middel van wandelingen en workshops voor jouw medewerkers. Zo worden ze vitaler en veerkrachtiger. Deelname kan als team of op open inschrijving.

Enkele mogelijkheden:

werkgeluk

Hoe werkgelukkig ben jij?

Gelukkige werknemers presteren beter. Logisch, als jij lekker in je vel zit ben je op je werk een stuk gemotiveerder. Geluk hangt misschien veelal samen met toeval, maar geluk heb je ook echt zelf in de hand.

Tijdens de workshop ‘Hoe werkgelukkig ben jij?’ ervaar je dat het vooral een kwestie is van doen. Maar voordat je kunt overgaan tot actie, moet je eerst weten waar je gelukkig van wordt. Waarom jij ’s ochtends uit je bed komt. En ook dat ga je hier ontdekken.

 

werkgeluk

Jij als merk

Wie ben jij? Wat zijn jouw talenten en unieke eigenschappen? Hoe profileer jij je als professional? Weten mensen voor wat voor soort klussen ze bij jou moeten zijn? Weet jij dat zelf wel precies? De training Jij als merk gaat in op deze vragen.

Naast het (aanscherpen van het) benoemen van je vakkennis komen ook de eerste indruk van jou op anderen, jouw stijl en persoonlijkheid, je talenten en jouw beste rol in een team aan de orde.

 

vitaliteit

Jouw pad naar meer werkgeluk

Je bent druk met je werk. Holt maar door. Neemt geen tijd om eens even stil te staan bij hoe het echt met je gaat, en hoe je je werk (nog) leuker kunt maken. Je wilt nieuwe of andere stappen zetten, maar je hebt geen idee wat en hoe je dat kan aanpakken. Wat kun je anders doen dan je toe nu toe gedaan hebt?

Tijdens deze wandeling leer je hoe je bewust van de natuur kunt genieten. Door gezamenlijke en individuele opdrachten kom je er achter wat jij nodig hebt om jouw werkgeluk te vergroten. Centrale vraag: wat heb JIJ nodig om in beweging te komen?

Versnellen door te vertragen, dat gaan we wandelend met een groep doen. Met direct effect.

werkgeluk

Verhalen vinden

Hoe vaak vertel je nog iemand over bijvoorbeeld waar jij echt blij van wordt, wat je passie is, waar jij trots op bent in je werk of wat het beste advies is wat je ooit gekregen hebt?

Tijdens deze wandeling ga je op een heel andere manier met elkaar in gesprek. Samen vind je prachtige verhalen. Je fantasie wordt als vanzelf geprikkeld. Je leert jezelf en elkaar beter kennen door het vinden van je verhalen.

Alle zintuigen gaan aan tijdens deze wandeling, zodat je met meer energie en inspiratie terugkeert. En met mooie verhalen natuurlijk.

 

 

Overige mogelijkheden

Dit zijn enkele voorbeelden van wat ik voor je kan organiseren. Maar er is nog veel meer mogelijk, afgestemd op jouw behoefte. Vaste ingrediënten: energie, inspiratie, dynamiek, reflectie en een vleugje humor.

Daarnaast ben ik in te huren als dagvoorzitter. Ik ben een echte verbinder. Ik maak graag een ‘feestje’ van bijeenkomsten: ik zorg dat alle mensen zich welkom en gehoord voelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en een lach.

Ik denk ook graag mee over de opzet van jouw bijeenkomst. Vanuit mijn vak als coach en communicatieadviseur kom ik soms tot een andere invalshoek voor je bijeenkomst.

Hoe kan ik bijdragen aan jouw succes? Ik spar graag met je over de beste invulling voor een training of bijeenkomst. Mail me voor een vrijblijvend brainstormgesprek op babs@verhalenvinder.com