Babs in bos

worden wie je bent

Een individueel wandelcoachtraject voor meer werkgeluk voor jou

Herken je dit?

Je wil energie krijgen van je werk, niet er op leeglopen. Je hebt vaak geen puf meer om leuke dingen te ondernemen.

Je bent te veel met werk bezig in privé tijd. Je blijft maar doorgaan, het werk moet toch af?

Jij wordt niet (genoeg) gevraagd voor projecten en klussen waar jij blij van wordt.

Je vraagt je af wat je talenten zijn. Je kan een hoop, maar bent voor je gevoel nergens echt heel goed in.

Je rent maar door, gunt jezelf niet de tijd dit soort dingen zelf te ontdekken, want in die tijd kun je ook je werk doen

Je hebt moeite met nee zeggen. Je wil graag een zichtbare bijdrage leveren, maar omdat je niet één in het oog springend talent hebt ben je voor een heleboel klussen te porren.

Je bent niet de enige!

Er zijn maar weinig mensen die één groot en duidelijk talent hebben en daar hun geld mee verdienen. De meesten van ons hebben diverse talenten, en weten niet goed hoe ze die het beste kunnen combineren voor zoveel mogelijk werkgeluk. Ze proberen het te vinden in hun werk, en gunnen zichzelf niet de tijd te ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen.

Wat is daarvoor nodig?

Ik noem het versnellen door te vertragen: even pas op de plaats maken zodat je daarna weer alles kunt geven in je werk en toch energie overhoudt.

Wil jij dit ook?!

Dan is het coachtraject Worden wie je bent echt iets voor jou!

Want hoe zou het zijn als je weer met veel zin naar je werk ging, als jouw talenten optimaal gebruikt werden en je weer tijd had om leuke dingen te ondernemen?

Ik kan je helpen

In het coachtraject Worden wie je bent ontdek je al wandelend hoe jij het beste uit de verf komt in je werk. De coachgesprekken zijn (overwegend) buiten, zodat je even uit je dagelijkse situatie bent en kunt opladen in de natuur.

Het geeft je energie en inspiratie om te kunnen voelen wat je echt wilt.

Het wandelcoachtraject Worden wie je bent

Het traject omvat vijf gesprekken van anderhalf uur, met aandacht alleen voor jou en jouw vraag. In de online omgeving die ik speciaal voor jou maak doe je diverse opdrachten, die we in de wandelingen bespreken. We kunnen ook wandelen en online coachen combineren. Dat is mede afhankelijk van je concrete vraag. Na afloop weet je beter wie je bent, wat je wil en wat je kunt. Zo ga jij weer energiek aan het werk!

Wat houdt het coachtraject Worden wie je bent precies in?

De volgende componenten maken deel uit van het coachtraject:

 

Een telefonisch intakegesprek, waarin we op basis van jouw verhaal en je wens je coachvraag scherp krijgen.

Vijf coachgesprekken van anderhalf uur, wandelend en/of online met coaching die gericht is op resultaat.

Tussentijds doe je zelf opdrachten, die we bespreken tijdens onze wandelsessies.

Een notitieboekje om al je invallen, ontdekkingen, wensen en dromen in op te schrijven tijdens of na onze gesprekken.

Humor: niet om je problemen weg te lachen maar wel om alles wat lichter te maken en (beter) te kunnen relativeren.

Doordat je je de resultaten in de online omgeving kunt bewaren heb je een compleet overzicht van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt: een perfect verhaal om mee te bepalen welk werk echt bij jou past.

Mag ik jou ook helpen?

Het is mijn missie als wandelcoach om jou te helpen jezelf verder te ontwikkelen in je werk, om de energie weer te laten stromen en werkgelukkig(er) te worden. Ik help je te worden wie je echt bent.

Uiteraard beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek, om te zien of het klikt tussen ons. Een afspraak is zo gemaakt.

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken!

 

Enkele reacties van mensen die je voor zijn gegaan:

"

“Babs is goed voorbereid, open, heeft humor en durft dingen te benoemen.”

"

“Door de coaching van Babs ben ik me bewust geworden van wat ik eigenlijk allemaal in huis heb, en weet ik dat er maar 1 iemand is die dat kan inzetten: namelijk IK.”

"

“Babs is heel praktisch gericht en direct inspelend op mijn valkuilen, hierdoor werden deze inzichtelijk (vaak letterlijk door beeldende metaforen).”

"

“Ik vind Babs een fijne coach die van actie houdt en tot de kern van dingen weet te komen. Ze is in staat je gedachten vanuit verschillende perspectieven te belichten. Daarmee slaagt ze erin je aannames op te sporen en je overtuigingen om te buigen waar nodig. Babs heeft een goede balans tussen persoonlijke benadering en respectvolle, gepaste afstand.”