doelgericht

gratis e-book
“vergroot je werkgeluk”

Download hier het e-book “Vergroot je werkgeluk”

Download je ebook

Voor jou: het gratis e-book “vergroot je werkgeluk”

Ben jij blij met je baan? Of zou er nog wel iets verbeterd kunnen worden aan jouw werkgeluk? Dan heb ik nu een pasklare oplossing voor jou: mijn e-book Vergroot je werkgeluk! Dit werkboek staat vol met oefeningen om je werkgeluk groter te maken en met herkenbare verhalen.

Weet jij waar je energie van krijgt op je werk? In één van de oefeningen ga je dat zelf onderzoeken, zodat je taken die je (te) veel energie kosten kunt verminderen. In het werkboek heb ik in totaal maar liefst zes oefeningen en een actieplan opgenomen. Want over werkgeluk filosoferen is leuk, maar wat ga je doen met die kennis?

Weg met werkgeluk! Dat is de titel van een van de verhalen in het werkboek. Waarom weg met werkgeluk? Lees het in het boek ;).


    Door deze aanvraag te verzenden geef ik toestemming voor het opslaan van mijn gegevens in de maillijst. Deze worden enkel gebruikt voor het toesturen van de BlogBrief.

     

     

    Ja, jij ontvangt graag het werkboek Vergroot je werkgeluk. En als extraatje ontvang je ook elke twee weken inspiratie via de Verhalenvinder BlogBrief.