Babs als coach

ervaringen

Hieronder staan diverse ervaringen van mensen die ofwel individueel door mij zijn gecoacht ofwel een training bij mij hebben gevolgd.

"

“Babs heeft een nuchtere en deskundige benadering en is op een prettige manier betrokken zodat de keuze bij jou ligt en blijft liggen. Babs is een positieve en creatieve coach. Door de spiegel die zij jou voorhoudt, vind je vaak onverwachte mogelijkheden en kansen in jouw verhaal.”

 

"

“Ondanks dat ik er in het begin best wel sceptisch tegenover stond, heb ik het gevoel dat het mij enorm heeft geholpen.”

"

“Bedankt voor het geven van vertrouwen en de steun. Maar daarnaast toch die kritische vragen stellen die mij aan het denken zetten. je hebt hier een mooie balans in gevonden!”

"

“Je hebt me geleerd om problemen van een ander niet op mijn nek te nemen. Bedankt!”

"

“Babs heeft de juiste snaar geraakt.”

"

“Je coacht duidelijk vanuit je hart.”

"

“Je bent heel open en fris en laat in de workshop voldoende ruimte aan anderen om te praten en hun gevoel te uiten.”

"

“De artikelen die je schrijft/deelt inspireren mij. Je maakt me een stukje lichter dankjewel!”

“Babs is goed voorbereid, open, heeft humor en durft dingen te benoemen.”

“Jij bent in staat snel een veilige sfeer te creëren waarin iemand zichzelf kan zijn.”

“Betrokken, kan goed luisteren, kan goed de rode draad blijven volgen van mijn uitgebreid associërend verhaal.”

“Babs is heel praktisch gericht en direct inspelend op mijn valkuilen, hierdoor werden deze inzichtelijk (vaak letterlijk door beeldende metaforen).”

“Babs oordeelde niet en liet mij veel aan het woord. Het voelde echt alsof ik het allemaal zelf deed, met de nodige por her en der van haar. Ik merk dat ik aan zelfvertrouwen win.”

“Door de coaching van Babs ben ik me bewust geworden van wat ik eigenlijk allemaal in huis heb, en weet ik dat er maar 1 iemand is die dat kan inzetten: namelijk IK.”

“Ik vind Babs een fijne coach die van actie houdt en tot de kern van dingen weet te komen. Ze is in staat je gedachten vanuit verschillende perspectieven te belichten. Daarmee slaagt ze erin je aannames op te sporen en je overtuigingen om te buigen waar nodig. Babs heeft een goede balans tussen persoonlijke benadering en respectvolle, gepaste afstand.”

“Babs zet je aan het nadenken en geeft je een duwtje in de goede richting. Ze gaat met je mee op speurtocht naar diep weggestopte verlangens zonder het van je over te nemen. Zo houd je de regie in eigen handen. Babs is scherp in haar observaties en weet verbanden aan te leggen. Kortom: een coach die je in beweging zet!”

Wil jij ook stappen zetten met mij? Neem dan contact op voor een intakegesprek via babs@verhalenvinder.com