Zomeraanbod: droomzomeren

wandelgebied

ZOMERAANBOD: DROOMZOMEREN

Je neemt het je nog zo voor: in de zomer ben ik minder druk met mijn werk, en heb ik de tijd om eens na te denken over wat ik nu wil daarmee. Ben ik op mijn plek, sluipen er werkzaamheden in die me minder energie geven, wil ik een stap maken, zal ik een studie oppakken, ga ik nu eindelijk eens voor een baan als leidinggevende…..

En voor je het weet is de zomer over, heb je het weer druk met al je taken, en is denktijd voor je loopbaan er weer bij ingeschoten…

Herkenbaar?

De oplossing is simpel: kom met mij droomzomeren! Dat woord heb ik zelf bedacht en staat voor tijdens de zomer de tijd nemen om eens te dromen over wat je wilt met je werk. Dat doen we wandelend, en ik stel je alle vragen die je diep van binnen zelf hebt maar waarop je het antwoord tot nu toe ontweken hebt. Ook dat is vast herkenbaar.

Dus boek een of meer wandelingen met mij en schud de boel eens lekker op. Kan je het daarna op je zonnebedje, je surfplank, je fiets of de camping verder uitdenken en meteen na je vakantie aan de slag. Als dat geen droomzomer wordt?!

Mijn aanbod:

Ik heb twee smaken Droomzomeren:

Droomzomer wandeling

Een wandeling van anderhalf uur, waarin we samen in alle rust je loopbaanvraag bespreken. Dit is voor als je al aardig op een rijtje hebt wat je wil, en waarbij het hardop uitspreken van de droom en het formuleren van een actieplannetje voldoende is om weer meer plezier in je werk te krijgen.

Investering: 125 euro.

Droomzomer wandeltraject

Wil je wat grondiger te werk, trakteer jezelf dan op drie wandelingen. Drie maal anderhalf uur met aandacht voor wie je bent en wat het beste bij jou zou passen.

Investering: 350 euro.

Ik wandelcoach in Ridderkerk, Barendrecht of Dordrecht. Tegen meerprijs kunnen we ook ergens anders wandelen.

Wil je dit ook? Neem contact op met me via babs@verhalenvinder.com.