Ik houd van verbouwen! (Babs de Bouwer)

Je leest het goed: ik houd van verbouwen! En dan heb ik het niet over mijn huis, maar over mijn coachpraktijk. Om mijn cliënten zo goed mogelijk te helpen bij meer werkgeluk zet ik steeds de meest passende manier van werken in. Ik doe niet aan standaard inhoud van coachtrajecten, want die pas ik aan op de klant.

Wat verbouw ik dan zoal? Oefeningen die ik ontdek, leer of bedenk maak ik passend van online naar wandelend, of andersom, of naar een live oefening binnen. Letterlijk alles wat ik tegenkom dat helpend kan zijn in een coachtraject gebruik ik hierbij. En wat ik inzet voor een individuele klant wat ook werkt voor een groep verbouw ik ook weer.

Een voorbeeld: van de week las ik op Linkedin een prachtige oefening van @AnkeNienhuis, de Klaverblad wandelcoachtool. Die heb ik meteen de dag erna buiten uitgeprobeerd. In mijn eigen huisstijl pas ik die vervolgens aan voor online gebruik (ik heb namelijk ook klanten die online gecoacht willen worden in plaats van buiten in de natuur 😉).

Nog eentje dan: een oefening die ik regelmatig doe gaat over je allerfijnste herinnering. In combinatie met een zintuigenwandeling komen mensen makkelijk in contact met hun gevoel. Die heb ik aangepast om ook met een groep uit te kunnen voeren. Alles om resultaat te halen: meer werkgeluk!

Zo word ik dus een Babs de Bouwer (in plaats van Bob). Kunnen wij het maken? Nou en of!