wegwijzer

Voor jou

Ben je op zoek naar individuele coaching, of vind je het fijn om aan je ontwikkeling te werken in groepsverband? Wat te denken van een training op maat?

Waar kan ik je mee helpen?

INDIVIDUELE COACHING

Wil je meteen de diepte in met je coachvraag in gesprekken met één-op-één aandacht, dan bied ik jou individuele coaching aan. Vanuit de praktijk weet ik dat een coachtraject van vijf tot zeven coachsessies effectiever is dan losse gesprekken. Hiervoor heb ik een speciaal aanbod: Worden wie je bent!

Interesse? Mail mij vrijblijvend: babs@verhalenvinder.com

 

WORKSHOPS

Vind je het fijn om aan je ontwikkeling te werken in groepsverband? Ik organiseer diverse workshops op basis van open inschrijving. Op verzoek organiseer ik die ook voor groepen (zowel bedrijven/organisaties als particuliere groepen).
Kijk hier voor voorbeelden van trainingen.

Meer weten? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek via babs@verhalenvinder.com

 

TRAININGEN OP MAAT

Heb je voor je organisatie behoefte aan op maat gemaakte trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, assertiviteit, loopbaancoaching of werkgeluk, dan ben je bij mij aan het goede adres. Waar nodig schakel ik collega-coaches in waarmee ik samenwerk. Kijk hier voor voorbeelden van trainingen.

Meer weten? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek via babs@verhalenvinder.com

Wil jij je verder ontwikkelen in je werk, de energie weer laten stromen en zo werkgelukkig(er) worden?

Coach / trainer / dagvoorzitter

Jouw loopbaancoach

Ben jij op zoek naar baan die je energie geeft? Zoek jij hulp bij het zoeken van een nieuwe richting wat jouw werk aangaat? Of zou je eens gewoon hierover willen sparren met een ervaren coach? Ik ben graag jouw loopbaancoach en verhalenvinder in een persoonlijk coachgesprek of een reeks van gesprekken. Ik help jou te worden wie je bent.

De natuur is mijn kantoor. Ga je mee naar buiten om jezelf te ontdekken?

 

Jouw trainer

Ik organiseer laagdrempelige trainingen op het gebied van loopbaan, stressvermindering, talenten en werkgeluk. Daarin mix ik het gebruik van verhalen met spel/beweegoefeningen en creativiteit. Zodoende krijg jij een helder beeld bij jouw eigen verhaal. Doordat je in groepsverband aan jezelf werkt maak je gebruik van de kracht van de groep. De andere deelnemers zijn gelijkgestemden, je herkent zaken bij elkaar, put moed uit elkaars verhalen en versterkt de ander in nieuwe keuzes.

 

Babs als dagvoorzitter

Jouw dagvoorzitter

Zoek je een dagvoorzitter? Met kernwoorden: verbinder, daadkrachtig, inspirerend, humor? Dan heb je me gevonden. Ik ben een echte verbinder. Ik maak graag een ‘feestje’ van bijeenkomsten: ik zorg dat alle mensen zich welkom en gehoord voelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en een lach.

Ik denk ook graag mee over de opzet van jouw bijeenkomst. Vanuit mijn vak als coach en communicatieadviseur kom ik soms tot een andere invalshoek voor je bijeenkomst.