Mijn doel is alle vrouwen in Nederland trots te laten zijn op zichzelf. En daar heb ik jouw hulp bij nodig! Ik wil je namelijk vragen een kanjer in je eigen omgeving te nomineren voor de Kanjeractie. En die zijn er vast!!

Wat is de Kanjeractie?

Veel vrouwen die ik ken zijn bescheiden. Vinden het heel normaal dat ze veel taken combineren. Dat ze een baan hebben, een gezin runnen, een sociaal leven bijhouden, een vrijwilligerstaak hebben. Ze vinden zichzelf geen kanjer. Die vrouwen zoek ik! Want aan één van hen wil ik graag deze Kanjerbeker als eerste uitreiken. Een bewijs dat ze (wel degelijk) een kanjer zijn. Welke kanjer gun jij deze beker? Like mijn Facebookpagina (www.facebook.com/verhalenvinder) en zet een reactie op de pagina van de Kanjeractie.

Nog wat details:

Ø Je kunt reageren tot en met 9 september 2017.

Ø Zet duidelijk in je reactie waarom juist degene die jij nomineert de Kanjerbeker verdient.

Ø Op 11 september maak ik de kanjer bekend. Daarna maak ik een afspraak om de Kanjerbeker persoonlijk te komen overhandigen.

Ø De nieuwe eigenaar van de Kanjerbeker mag tevens kosteloos deelnemen aan de workshop Vind je eigen verhaal, die ik op 22 september samen met Annette Barel in Dordrecht organiseer. Voor details klik hier.

Ø Zodra je de beker in je bezit hebt, heb je een maand de tijd om de beker door te schenken aan een andere kanjer die jij de beker gunt. Graag plaats ik daarvan weer een foto op de Verhalenvinder Facebookpagina, zodat iedereen kan volgen waar de beker heen gaat en welke kanjers al bereikt zijn.

Over Babs Mouton

Babs Mouton is coach en verhalenvinder. Ze coacht mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Daarnaast organiseert ze workshops op het gebied van zelfbewustzijn, assertiviteit en feedback, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ze is schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent. Hierin staan de zeven meest voorkomende overtuigingen uit je jeugd die je geholpen hebben maar je nu flink in de weg kunnen zitten. Afgelopen voorjaar publiceerde ze ook een checklist met tips om te worden wie je bent.