blog-wat-word-je-als-je-later-groot-bent

Toen ik jong was vroegen mensen aan mij wat ik wilde worden als ik later groot was. De antwoorden liepen uiteen, van politieagent te paard tot eigenares van een brocante winkel. Nu ben ik coach en communicatie adviseur. En stel mezelf nog regelmatig de vraag wat ik wil worden als ik later groot ben.

Maar mama, je bent toch al groot, zeggen mijn kinderen. Eens! Maar betekent dat dan dat ik niet meer kan groeien, niks nieuws meer kan leren, geen ander soort baan kan nemen, vast zit in mijn keuze?

Ik dacht het niet! Ik blijf lekker fantaseren en mezelf ontwikkelen, en moedig iedereen aan hetzelfde te doen. Of je nu 8 bent of 80. Het hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Hoewel: een vriendin van mij heeft dat wel gedaan. Zij is van haar spaargeld gaan studeren en verdient haar geld nu op een hele andere manier. Het kan natuurlijk ook minder drastisch: met een koerswijziging van 1 graad kom je ook al ergens anders uit.

Dus: onderzoek (of herontdek) je dromen en ga ervoor. Je kunt altijd groeien, je leven is nooit af. Wat word JIJ als je later groot bent?!

Deze blog is geschreven door Babs Mouton, @verhalenvinder en coach. Ik help je graag de rode draad in je verhaal te vinden. Ik spiegel, inspireer en laat zien dat alles wat je nodig hebt om jezelf te zijn al in je zit. Kijk voor meer informatie en andere blogs op www.verhalenvinder.com

Wil je meer blogs lezen, like dan mijn Facebookpagina: www.facebook.com/verhalenvinder Je krijgt mijn blogs dan automatisch elke week op je tijdlijn.

https://www.youtube.com/watch?v=WsPJ3uyaW_Y

 

[cta id=”7004″ vid=”0″]