Ken je dat gevoel dat je weet wat je wilt, dat je gefocust bent, dat alles wat je doet past in waar je heen wilt? Dat je de juiste mensen op het juiste moment tegenkomt en alles wat je doet lekker loopt en lijkt te lukken. Heerlijk gevoel hè?!

Dan ken je vast ook wel het tegenovergestelde, het ‘Is-dit-nou-alles-gevoel’. Doe Maar zong er al over in de jaren tachtig. De dagen lijken op elkaar (zoals in de film The Groundhog Day), je sleept je door de dagen heen, je voelt je moe. Energie en inspiratie zijn ver te zoeken, kansen lijken zich niet voor te doen en je leven kabbelt voort. Grote dromen heb je niet.

Terwijl je ze echt wel had, die dromen. En stiekem nog hebt, weggestopt onder de waan van de dag. Als je ze tevoorschijn haalt en afstoft zijn het nog steeds jouw dromen. Maar waar begin je met uitvoeren? Nu komt een cruciaal moment: stop je je droom weer weg of ga je nu eindelijk actie ondernemen? Dat bedrijf starten, die schildercursus doen, je aanmelden voor vrijwilligerswerk bij die leuke stichting, … vul zelf jouw droom maar in.

Als je weet wat je wilt maar een zetje nodig hebt in de juiste richting, kom dat op 20 maart naar de workshop Van Dromen naar Doen. Daar ontdek je wat je echt wilt en hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Want jij bent toch ook klaar met het gevoel van ‘Is dit alles’?!

 

[cta id=’7004′]