Als je iemand leert kennen die je leuk vindt, dan wil je van alles over die persoon weten. Je bent oprecht geïnteresseerd in hem of haar, vraagt door naar beweegredenen waarom iemand iets heeft gedaan (of juist gelaten), naar keuzes, familie, werk, voorkeuren en wat je allemaal nog meer kunt verzinnen, en vormt je zo een plaatje van iemand.

Bi jezelf doe je dat vast niet (meer). Je kent jezelf toch?! Je weet toch wat je wel en niet lekker vindt op brood, waarom je toch de auto neemt in plaats van de fiets, waarom je die baan / partner / opleiding  gekozen hebt, kortom: jij hebt geen geheimen voor jezelf.

Is dat echt zo? Vraag jij door bij jezelf? Als jij op het laatste moment toch die sollicitatiebrief niet verstuurt, hoe komt het dat je dat niet doet? Waar word jij echt blij van? Wie zou jij wel een dag willen zijn? Als je een ton wint, wat ga je dan anders doen?

Ik heb 5 tips voor jou op een rij gezet om te worden wie je bent, en dit is tip 1: stel jezelf vragen. Meer lezen? Download de 5 gratis tips  via http://bit.ly/2nDDcur

 

Deze blog is geschreven door Babs Mouton, @verhalenvinder en coach. Ik help je graag de rode draad in je verhaal te vinden. Ik spiegel, inspireer en laat zien dat alles wat je nodig hebt om jezelf te zijn al in je zit.

Wil je meer blogs lezen, like dan mijn Facebookpagina: www.facebook.com/verhalenvinder

 

[cta id=”7004″ vid=”0″]