Weet jij het verschil tussen een stukje chocolade en twee repen?

Als Coachfinder coach begeleid ik mensen die de training Goed zoals je bent van Psychologie Magazine geboekt hebben met vier maal 1-op-1 coaching. Die training is laagdrempelig en briljant in zijn eenvoud. Zo worden er drie hele makkelijke manieren aangereikt om tot jezelf te komen (spoiler: een ervan is met aandacht ademhalen).

Daarnaast wordt op een hele simpele manier het verschil geschetst tussen verdoven en voelen. Namelijk: een stukje chocolade is self-care, twee repen waarschijnlijk verdoving. Eten om niet te hoeven voelen. Ai, die kwam hard aan bij mij nadat ik de hele dag had lopen snaaien van vermoeidheid.

In totaal bevat de training 14 modules, allemaal prettig geschreven. Met een van mijn coachees sluit ik binnenkort deze training af. Ze weet en voelt inmiddels haarfijn het verschil tussen een stukje chocolade en twee repen. Door de combi van zelf aan de slag en coachgesprekken met mij in de natuur heeft ze letterlijk en figuurlijk zoveel stappen gezet dat ze tegen zichzelf kan zeggen: je bent goed zoals je bent!