Kijk jij op Zoover als je een vakantie boekt?

Ik wel! En hoe meer reacties er zijn, hoe makkelijker ik het vind om me een mening te vormen over de vakantieplek. Als er van de 50 mensen 2 zeuren over een primitieve douche dan zal het wel meevallen; als het er 48 zijn niet 😉 En als meer dan de helft zegt: ik ga hier zeker naar terug, dan geeft me dat een fijn gevoel (en boek ik sneller).

 

Nu lees jij een blog op een Facebook- of Linkedinpagina of op een site over een workshop. En je denkt: zou dat iets voor mij zijn? Dan is het fijn als je reacties van eerdere deelnemers kunt lezen. Een soort Zoover dus. Want waarom schrijf ik dit? Op 16 januari organiseer ik voor de 3e keer de workshop Worden wie je bent, samen met Annette Barel en Jacqueline Rietveld. Toen we die workshop een jaar geleden voor het eerst gaven kon ik nog niet ‘Zoover-en’ (is dat een werkwoord?!) en kwamen mensen puur af op ons aanbod. Worden wie je bent: een workshop voor mensen die veel moeten van zichzelf, uit een negatief patroon willen komen en op zoek zijn naar een manier van coachen die bij hen past.

 

Als je meer wilt lezen hierover en wilt ‘Zoover-en’ (ik heb nu besloten dat het inderdaad een werkwoord is), kijk dan hier  en hier. Ik hoop dat jij je eigen ervaringen komt maken. Je bent van harte welkom!

 

Over Babs Mouton

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik  organiseer workshops en trainingen op het gebied van zelfontplooiing, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor bedrijven en particulieren. Daarnaast coach ik mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Ook coach ik (startende) ondernemers. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent.

 

[cta id=’7004′]