Ondernemer zijn is best ingewikkeld. Je moet verstand hebben van je business, van boekhouden, van marketing, van personeelszaken (als je personeel hebt), et cetera. Een echte allrounder dus. Maar wie geeft jou een reflectiemoment, stelt je in alle rust vragen waar je zelf in je drukte aan voorbij gaat, houdt jou op je ondernemerskoers?

 

Afgelopen week heb ik weer een leuk Vonkgesprek gehad met een ondernemer. In het kader van privacy zal ik geen details over zijn bedrijfstak prijsgeven, maar het resultaat van het gesprek was een blije ondernemer die een mogelijkheid zag in iets waar hij zelf niet aan had gedacht. Een samenwerking die niet 100% voor de hand lag (voor hem), maar die hem wel heel gelukkig maakte. Dat hij daar zelf niet aan had gedacht, zei hij nog. Maar toen het idee eenmaal op tafel lag had hij de rust in zijn hoofd om het concreet in te gaan vullen. Zodat het hem geld op zou leveren. Zo wordt een vonkje een vuur.

 

Wil jij ook even een ‘ondernemersmomentje-voor-jezelf’, boek dan een Vonkgesprek bij mij. Tijd voor jou als ondernemer, voor jouw business, voor jouw mogelijkheden.

 

Over Babs Mouton

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik  organiseer workshops en trainingen op het gebied van zelfontplooiing, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor bedrijven en particulieren. Daarnaast coach ik mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Ook coach ik (startende) ondernemers. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent.

 

[cta id=’7004′]