En kijk jij af en toe ook vooruit en terug?

Ons hele leven zijn we onderweg. Waarheen? Geen idee, zeggen de meesten. Sommigen van ons hebben wel een concreet doel, maar als je dat hebt bereikt komt er weer een nieuw doel. Je bent dus altijd aan het reizen. En op die reis kom je van alles tegen.

Zo kun je een lekke band krijgen. Kan je accommodatie overboekt zijn. Ontdek je prachtige landschappen die niet in de reisgids stonden, kun je aan het einde van een smal doodlopend pad komen.

Kun je een lifter meenemen, waarmee je de meest diepzinnige gesprekken voert terwijl je elkaar absoluut niet kent. Ga je de ene keer sneller dan de andere. Soms schijnt heel fel de zon, waarna het twee weken aanhoudend regent. Geen dag is hetzelfde! Als je met een groepsreis gaat zijn de verrassingen meestal kleiner en is de reis voorspelbaarder. Reis je alleen, dan heb je meer keuzes en kun je vaker (leuke en minder leuke) onverwachte dingen tegenkomen.

In alle gevallen wordt een beroep gedaan op je flexibiliteit, je incasseringsvermogen en je fantasie. Het landschap wisselt, het gezelschap wisselt, je bestemmingen wisselen. En jijzelf wisselt van inzet, van kracht, van focus.

Het is goed om tijdens je levensreis af en toe een reflectiemoment te nemen. Waar kom je vandaan, waar ga je naartoe? Wat brengt het je, wat is je reden om daarheen te gaan? Op 22 september organiseer ik samen met Annette Bezemer de workshop Vind je eigen verhaal. Je bent van harte welkom! Zodat je weer gefocust en vol energie je reis voortzet. Meer informatie en inschrijven: klik hier.

 

Deze blog is geschreven door Babs Mouton, @verhalenvinder en coach. Ik help je graag de rode draad in jouw verhaal te vinden. Ik spiegel, inspireer en laat zien dat alles wat je nodig hebt om jezelf te zijn al in je zit. Kijk voor meer informatie, andere blogs en mijn gratis e-book en 5 tips Worden wie je bent op www.verhalenvinder.com

Wil je meer blogs lezen en op de hoogte blijven van mijn workshops, like dan mijn Facebookpagina: www.facebook.com/verhalenvinder En als je regelmatig mijn Verhalenvinder BlogBrief wilt ontvangen, mail me dan op babs@verhalenvinder.com.

 

[cta id=”7004″ vid=”0″]