Is dit alles? Doe Maar zong het al in de jaren tachtig. Je hebt de boel goed op de rit: baan, gezin, huis. Je hebt niks om over te klagen. Je doet leuke dingen. En toch denk je bij jezelf: is dit alles? Herkenbaar?

Waar droomde je vroeger van? Waar droom je nu van? Wat zou je echt willen? Geen tijd, komt nog wel, wil ik het wel echt, denk je misschien bij jezelf. Is je droom het waard om voor te gaan? Doe dat dan ook!

Maar hoe neem je nu die eerste stappen? Want die zijn het moeilijkst. Misschien laat je je tegenhouden door overtuigingen uit je jeugd. Daar heb ik een e-book over geschreven: Worden wie je bent. Maar nu is nu. En jij bent ook niet meer die persoon van toen. Dus weg met die gedachten, gáán met die droom!! Pak de regie over je leven terug, je bent het waard.

Ik kan je erbij helpen. Ik heb  er zelfs een speciale workshop voor ontwikkeld: Van dromen naar doen. Dit is een workshop voor mensen die nu echt werk willen gaan maken van hun droom, maar die steeds twijfelen. Ben jij dat?! Tijdens de workshop leer je het verschil tussen dromen en doelen en ontdek je wat je echt wilt. Je maakt je droom concreet en zet de eerste stappen richting het realiseren ervan. Het is een workshop vol met oefeningen en inspiratie, van durven dromen naar durven doen.

 

Deze blog is geschreven door Babs Mouton, @verhalenvinder en coach. Ik help je graag de rode draad in jouw verhaal te vinden. Ik spiegel, inspireer en laat zien dat alles wat je nodig hebt om jezelf te zijn al in je zit. Kijk voor meer informatie, andere blogs en mijn gratis e-book en 5 tips Worden wie je bent op www.verhalenvinder.com

Wil je meer blogs lezen en op de hoogte blijven van mijn workshops, like dan mijn Facebookpagina: www.facebook.com/verhalenvinder En als je regelmatig mijn Verhalenvinder BlogBrief wilt ontvangen, mail me dan op babs@verhalenvinder.com.

 

[cta id=”7004″ vid=”0″]