“Ik hou van mij gewoon hoor je nooit zingen, ik hou van mij zoals ik ben, ik hou van mij want ik ben te vertrouwen, ik hou van mij en ik laat mij nooit meer gaan. Ik ben verreweg de leukste die ik ken.” Zeg je dit wel eens tegen jezelf? Of voel je je daar ongemakkelijk bij?

Harry Jekkers zong het in zijn nummer genaamd Ik hou van mij. En hij besluit met: “Wie van zichzelf houdt die geeft pas iets kostbaars als ie ‘ik hou van jou’ tegen een ander zegt.” Laat dat even tot je doordringen. Ik houd van jou heeft pas een lading als je van jezelf houdt. Dat is nogal wat he?!

Even terug naar het begin. Ik hou van mij. Kun je het hardop tegen jezelf zeggen in de spiegel? Jij bent toch de leukste, de liefste,en je laat jezelf nooit meer gaan? Ja? Gefeliciteerd! Blijf van jezelf houden!

Nee? Wat zie en voel je dan als je dit probeert te zeggen? Ik gun het je zo dat je jezelf wél de leukste en de liefste gaat vinden. Want dat ben je!! Als zeggen niet lukt, dan zing je het toch? Zing mee met Harry Jekkers: https://www.youtube.com/watch?v=JmtPXcsitqs

Heb je toch nog moeite met zingen of zeggen dat je van jezelf houdt, maak dan eens een afspraak met me voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik kan jou erbij helpen!

 

Deze blog is geschreven door Babs Mouton, @verhalenvinder en coach. Ik help je graag de rode draad in jouw verhaal te vinden. Ik spiegel, inspireer en laat zien dat alles wat je nodig hebt om jezelf te zijn al in je zit. Kijk voor meer informatie, andere blogs en mijn gratis e-book en 5 tips Worden wie je bent op www.verhalenvinder.com

Wil je meer blogs lezen en op de hoogte blijven van mijn workshops, like dan mijn Facebookpagina: www.facebook.com/verhalenvinder En als je regelmatig mijn Verhalenvinder BlogBrief wilt ontvangen, mail me dan op babs@verhalenvinder.com.

 

[cta id=”7004″ vid=”0″]