Je koopt nieuwe najaarskleding, een ander kussen voor op de bank, een leuk armbandje, nieuwe sportkleding, kaarsjes voor als het ’s avonds weer donker wordt. Allemaal dingen die bijdragen aan je geluk, hoe groot of klein dan ook. Van een nieuw item in onze garderobe of woonkamer kunnen we immers heel blij worden?!

Misschien wordt er wat gemopperd thuis omdat dit ‘het achtenveertigste kussentje is dat je koopt schat’, maar het draagt bij aan jouw blijheid en dus koop je het tóch. Het is iets tastbaars, grijpbaars, aanwijsbaars wat jouw geluk vergroot. Tel stiekem eens op hoeveel geld je uitgeeft aan dit soort klein geluk. Je gunt het jezelf, geniet ervan!

Hoe anders is het als het gaat om je persoonlijke ontwikkeling. Het afstoffen en benutten van je talenten, het ontdekken wat je echt wilt met de rest van je leven, met je werk, met je leefsituatie. Ook dat levert geluk op. Het is alleen niet tastbaar, grijpbaar.

Dus kopen we maar weer een kussentje 😉 Hoeveel een leuk nieuw kussen voor op de bank ook kan bijdragen aan je geluk, het is tijdelijk. Hoe fijn zou het zijn geld voor het verhogen van jouw geluk uit te geven aan iets waar je langer mee kunt doen?! Iets wat een keerpunt in je leven kan zijn?

Wat is dat dan? Dat is investeren in jezelf. In jou en jou alleen. In jouw groei, jouw geluk, jouw energie. Door jezelf toe te staan een coach te nemen. Iemand die je helpt de boel op een rij te zetten: waar wil je heen qua werk, qua leven? Waar ben je goed in? Hoe stel je je grenzen (beter)? Hoe ga je positiever denken over jezelf?

En als je dat doet voel je je lichter. Je weet waar je heen wilt en hoe je dat kunt bereiken. Hoe groot is je geluk dan? Misschien wel groter dan alle kussentjes bij elkaar?!

Dus denk daar aan de volgende keer dat je een kussen/armband/kledingstuk* koopt. Je bent het waard om in te investeren!

En ben je zo ver, dan heb ik geluksverhogende mogelijkheden voor jou. Je kunt een workshop bij me volgen. Laagdrempelig, met anderen met herkenbare verhalen. Inspiratie, actie en humor zijn de hoofdingrediënten van mijn workshops. Kijk voor meer info: https://verhalenvinder.com/voorjou/

Wil je 1-op-1 aandacht, meld je dan aan voor individuele coaching. Daarbij ga je sneller en dieper tot de kern. Aan jou de keuze! Meer info: https://verhalenvinder.com/wordenwiejebent/

 

* Vul hier in wat voor jou van toepassing is

[cta id=”7004″ vid=”0″]