Hoe noem je me? Sommige coachees roepen ‘hee coach’ over de gang, in het openbaar. Anderen vinden het woord coach een beetje zwaar en die praten tegen anderen over mij als ‘de mevrouw die hen helpt hun hoofd te ordenen’ of die hen dingen laat doen die ze zelf niet durven. Ook ‘de dame met wie ik fijn kan sparren over mijn bedrijf’ en ‘de persoon die me helpt mijn gevoel ontdekken’ doet mee. De een heeft het over coachgesprek, de ander over een gesprek voor doorontwikkeling.

En weet je: het maakt mij niet uit hoe je me noemt of omschrijft. Al noem je me die heks die je achter de vodden aan zit J Als jij je doel maar bereikt. En kortweg is jouw doel bij mij altijd: gelukkig(er) zijn met jezelf. Zakelijk, privé, een combi. Waar jouw geluk dan in zit verschilt wel per persoon. De ene is gelukkiger als hij zijn grenzen beter kan bepalen en aangeven, een ander is dat als hij weet welke baan wel of juist niet bij hem past en weer een ander is gelukkiger als zij soepeler kan communiceren met haar omgeving.

En aan dat geluk draag ik graag bij. Want deze mensen nemen verantwoordelijkheid voor hun leven en daar word ik dan weer heel gelukkig van! Misschien moet ik mezelf geluksmanager noemen in plaats van coach en Verhalenvinder?!

Hoe je me ook noemt, ik ben benieuwd wat ik voor jou kan doen 😉

 

[cta id=”7004″ vid=”0″]