Gratis eerste hulp bij reflectie voor jou! Hoe kom ik op het idee? Het is bijna Kerst en overal zie je de terugblikken opdoemen. Wat was het nieuws van 2017, de hits van het afgelopen jaar, de nieuwe en verbroken relaties van sterren in 2017, de trends, de bestverkochte boeken, het aantal baby’s, de best presterende websites, noem het maar op. Handig zo’n tijdsperiode afgebakend met champagne, oliebollen en vuurwerk aan het begin en het einde 😉

Waar ik deze periode ook altijd voor gebruik is om even gas terug te nemen en terug te kijken op wat in in 2017 gedaan heb. Hoe heb ik me ontwikkeld, wat was leuk en minder leuk dit jaar, lig ik nog op koers met mijn bedrijf? En daarna kijk ik vooruit. Wat wil ik bereiken in dat knisperende nieuwe jaar? Wat neem ik mee, wat laat ik achter in 2017? Het is voor mij altijd weer een waardevol reflectiemoment, waarbij ik dankbaar ben voor alles wat ik heb mogen beleven en iedereen die ik heb ontmoet.

Hoe doe jij dat? Ren je hard door naar 2018 of gun je jezelf de tijd om even stil te staan bij wat 2017 je heeft gebracht en wat je daarvan wel/niet mee wil nemen naar 2018?

Om het voor mezelf overzichtelijk te maken heb ik er iets handigs voor ontworpen: een terug- en vooruitkijkhulpje. Zodat ik in 1 oogopslag alle antwoorden op deze vragen kan zien staan nadat ik ze heb opgeschreven. En natuurlijk deel ik dit handige reflectiehulpje graag met jou. Dus wil jij hem ook ontvangen, stuur me dan even een mail via babs@verhalenvinder.com

Tot slot wens ik je fijne feestdagen en een super 2018!

 

Over Babs Mouton

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik  organiseer workshops en trainingen op het gebied van zelfontplooiing, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor bedrijven en particulieren. Daarnaast coach ik mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Ook coach ik (startende) ondernemers. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent.