Je werk moet af, je (laatste?) inkopen voor de Kerstdagen moeten nog worden gedaan, er zijn kerstvieringen op de scholen van je kinderen, op je werk is een Kerstborrel waar je niet kunt ontbreken of die je misschien zelf hebt georganiseerd, je moet….

Pfff! Ik word er al moe van als ik bedenk wat ik allemaal nog moet doen voor 25 december. Tot ik me bedenk: moet ik dit nu allemaal doen? Als in: MOET ik dit nu allemaal doen? Moet IK dit nu allemaal doen? Moet ik DIT nu allemaal doen? Moet ik dit nu ALLEMAAL doen? Moet ik dit nu allemaal DOEN? En dan valt het best weer mee.

Wil je meer met minder moeten en meer jezelf zijn, heb jij nog oude overtuigingen over jezelf en ‘hoe het heurt’ en houden die je tegen om te zijn wie je werkelijk bent? Geef jezelf dan de workshop Worden wie je bent op dinsdagavond 16 januari kado. In deze workshop ontdek je drie manieren om bij jouw eigen waarheid te komen: praten en schrijven, creatief bezig zijn of lichaamsgerichte coaching.

De workshop is dus laagdrempelig kennismaken met drie stijlen van coaching, en tegelijkertijd meer inzicht in jezelf krijgen. Heerlijk ont-moeten dus 😉

 

Meer info op mijn website www.verhalenvinder.com