Een goede voorbereiding is het halve werk, ook en zeker voor wat betreft workshops. Annette Barel en ik schaven de workshop Vind je eigen verhaal steeds iets bij en bedenken inspirerende aanvullingen op onderdelen. We zijn ervan overtuigd dat het een hele waardevolle workshop wordt!

In november geef ik hem ook twee maal in-company, en dan gericht op je loopbaan. Waar je in september met ons de rode draad in je leven ontdekt, met je kwaliteiten, talenten en patronen doen de deelnemers in november dat waar het gaat om hun loopbaan. En dan is de workshop ook wat zakelijker ingestoken – maar niet minder doeltreffend.

In beide gevallen mogen de deelnemers tevoren nadenken over bepalende gebeurtenissen in hun (werkende) leven. En laat ik zien welk patroon er zit in ieders verhaal.

Ik vertel er kort meer over in een video. Jij wil er toch ook bij zijn de 22e?!

 

Er is nog plek op 22 september. Meer informatie staat op www.verhalenvinder.com/workshops.

 

Over Babs Mouton

Babs Mouton is coach en verhalenvinder. Ze coacht mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik ├ęcht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Daarnaast organiseert ze workshops op het gebied van zelfbewustzijn, assertiviteit en feedback, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ze is schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent. Hierin staan de zeven meest voorkomende overtuigingen uit je jeugd die je geholpen hebben maar je nu flink in de weg kunnen zitten. Afgelopen voorjaar publiceerde ze ook een checklist met tips om te worden wie je bent.