Iedereen doet het: dromen. Over een reis maken door Zuid-Amerika, het aanschaffen van je droomhuis, een zwarte Porsche, het volgen van een cursus wijnproeven. Dromen die je al dan niet om gaat zetten in daden. En dromen is heerlijk. Er vloeit geen bloed uit als deze verlangens niet worden vervuld.

Maar wat als je dromen hebt waarvan het wel schadelijk is voor je als je die niet uitvoert? Als je er somber van wordt, besluiteloos, zoekend? Omdat je weet dat dit ├ęcht is wat je wilt. Maar ja, waar moet je beginnen? Wat houdt jou nou toch steeds tegen?

Ik spreek veel mensen die hun droom stevig ingepakt koesteren, en huiverig zijn om er vol voor te gaan. Terwijl het zo zonde is als je niet gaat doen wat je diep in je hart zou willen doen. Ik nodig hen uit hun droom te laten zien, en laat hen stappen maken richting hun droom. Zodat hij eindelijk waarheid wordt.

Ik kan jou ook hierbij helpen. Ik heb er zelfs een speciale workshop voor ontwikkeld: Van dromen naar doen. Dit is een workshop voor mensen die nu echt werk willen gaan maken van hun droom, maar die steeds twijfelen. Ben jij dat?! Tijdens de workshop ontdek je hoe je komt bij wat je echt wilt. Je maakt je droom concreet en zet de eerste stappen richting het realiseren ervan. Het is een workshop vol met oefeningen en inspiratie, van durven dromen naar durven doen. Ga jij je dromen vangen?

 

Deze blog is geschreven door Babs Mouton, @verhalenvinder en coach. Ik help je graag de rode draad in jouw verhaal te vinden. Ik spiegel, inspireer en laat zien dat alles wat je nodig hebt om jezelf te zijn al in je zit. Kijk voor meer informatie, andere blogs en mijn gratis e-book en 5 tips Worden wie je bent op deze site.

Wil je meer blogs lezen en op de hoogte blijven van mijn workshops, like dan mijn Facebookpagina: www.facebook.com/verhalenvinder En als je regelmatig mijn Verhalenvinder BlogBrief wilt ontvangen, mail me dan op babs@verhalenvinder.com.

 

[cta id=”7004″ vid=”0″]