Zodra iemand zich bij mij meldt voor coaching begint voor mij het werken met de cliënt. Kennismaken, kijken of ik degene ben die deze cliënt kan helpen, en zo ja: afspraken maken over een traject.

Mijn cliënt is dan al een heel eind op weg. Die had voor zichzelf misschien al een jaar eerder bedacht dat het nu toch wel eens tijd werd om een coach in te schakelen. Na korte of langere tijd negeren bleek fijn werk waarin hij (of zij) al zijn talenten kwijt kon toch wel heel belangrijk te zijn. En draaide hij steeds rond in hetzelfde kringetje met zijn gedachten en zijn acties. Hij had ook al een paar keer van mensen uit zijn omgeving het goed bedoelde advies gekregen ‘eens met iemand te gaan praten’. Maar met wie dan?

Hij las of hoorde vervolgens iets over loopbaancoaching en sprak iemand in zijn netwerk die zich daadwerkelijk had laten coachen. Dat werd al iets concreter. Toen ging hij op zoek naar een eigen coach. Wellicht door blogs van een loopbaanc oach te lezen op Linkedin. Wellicht via een platform als CoachFinder. En daar vond hij een profiel dat hem aansprak. En nam de stap om te bellen of te mailen.

De weg naar een coach kan dus lang zijn. Ik herken dat. Ik ben zelf ook een type dat heeeeel erg lang kan denken dat ik het zelluf wel kan oplossen voordat ik hulp inroep. En als ik dan hulp vraag wil ik het wel vragen aan iemand die er echt verstand van heeft.Voor mij de reden om me aan te sluiten bij CoachFinder. Daar checken ze grondig wie je bent en wat je te bieden hebt voordat je je profiel op hun platform mag zetten.

Ben jij toe aan actie in je loopbaan en bereid met een coach (sneller) tot resultaat te komen, kijk dan eens op de site van CoachFinder: https://www.coachfinder.nl/coach/babs-mouton/ of Doe de check! Om te zien of jij er klaar voor bent om met een coach aan de slag te gaan.