Het is bijna eind januari, en bij mij is de lente al begonnen. Beetje vroeg? Ik voel me als een pasgeboren lam, als een koe die weer de wei in mag na een winter op stal gestaan te hebben, als een bloem die begint te bloeien. Voor je je afvraagt of ik ze wel allemaal op een rijtje heb zal ik je uitleggen waarom ik me zo voel. Het stroomt. Wat? Nou, hét! De energie in mijn lijf. En wat er dan gebeurt is dat ik positieve dingen aantrek, dat er leuke mensen en goeie ideeën op mijn pad komen en ik van de ene gevoelsactie in de andere beland. En dat ik me dan voel als dat lammetje, die koe, die bloem. Vanuit die flow heb ik mijn e-book geschreven en er spontaan een workshop omheen georganiseerd, samen met twee van de leukste coaches die ik ken. En gaan we nu nadenken over een verdieping van die workshop.

Ken je dat gevoel? Het tilt me op, zwaait me rond. Ik geniet er enorm van, want het duurt niet eeuwig. Op een dag schieten toch mijn twijfels, mijn overtuigingen en mijn interne criticus weer naar boven. Doe ik het wel goed? Moet ik niet eerst mijn plannen wat meer doordenken? Zit er wel iemand op te wachten? En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Inmiddels heb ik geleerd (door schade en schande) om deze donkere wolken niet heel hard weg te duwen, maar te erkennen dat ze er zijn. Daar worden ze op slag een stuk minder donker van 😉 En blijft de energie stromen. Niet zo hard als nu, maar het stroomt wel.

Wat zijn jouw donkere wolken? Wil jij ook de lente voelen – in januari? Ik kan je vertellen: het is heeeerlijk!!!

 

Deze blog is geschreven door Babs Mouton, @verhalenvinder en coach. Ik help je graag de rode draad in je verhaal te vinden. Ik spiegel, inspireer en laat zien dat alles wat je nodig hebt om jezelf te zijn al in je zit. Kijk voor meer informatie, andere blogs en mijn gratis e-book Worden wie je bent op www.verhalenvinder.com

Wil je meer blogs lezen, like dan mijn Facebookpagina: www.facebook.com/verhalenvinder. En wil je de Verhalenvinder BlogBrief elke maand ontvangen, mail me dan even op babs@verhalenvinder.com

 

[cta id=”7004″ vid=”0″]