Ben jij pro of anti lopen?

Gekke vraag misschien, of je voor of tegen lopen bent. Laat ik het uitleggen. Ik ben net terug van een hardloopkamp. Samen met 22 mede hardlopers heb ik drie keer hardgelopen in twee dagen. Klinkt heel fanatiek, zeker voor iemand als ik die de bijnaam ‘antilope’ heeft in de hardloopgroep.

Waarom ik die bijnaam heb? Ik ben niet vooruit te branden als ik alleen moet lopen. Heb een soort haat-liefde verhouding ermee. Daarom loop ik ook (bijna alleen) in clubverband. Met anderen haal ik goede prestaties, terwijl ik in mijn eentje elk excuus aangrijp om mijn hardlooprondje korter (en korter) te maken.

Hardlopen is goed voor me. Ik voel me achteraf altijd heel prettig, gezond. Mijn lijf vindt het superfijn. Mijn hoofd verzint allerlei excuses, waardoor mijn lijf (als ik luister naar mijn hoofd) problemen gaat krijgen.

Ik heb precies hetzelfde als ik na wil denken over wat ik nu wil en hoe ik mijn negatieve gedachten kan ombuigen in positieve. Ik wil het wel, want het is goed voor me, maar het is zo makkelijk om passief te blijven. Om te blijven hangen in ach-het-is-toch-goed-zo. Onder het genot van een wijntje 😉

Zoals ik voor hardlopen de loopclub als stok achter de deur heb, zo heb ik dat voor mijn eigen ontwikkeling ook. Ik bezoek workshops, plan intervisiemomenten met mede ondernemers in en ga regelmatig langs bij mijn coach. Zo houd ik de vaart er in en sta ik niet stil.

Ben jij pro of antilope(n)? Als jij je herkent in dit verhaal en ook wel een steuntje kunt gebruiken, dan heb ik een reeks workshops speciaal voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met gelijkgestemden werk je aan jezelf, maak je snel en haast ongemerkt vaart met wat goed is voor JOU. Want ach-het-is-toch-goed-zo kan altijd nog toch?!

 

Meer info: www.verhalenvinder.com/voorjou/

 

[cta id=”7004″ vid=”0″]