ben jij een wel-doener?Ik zal het maar eerlijk bekennen: ik ben niet altijd een wel-doener. Zo, dat is er uit! Ik kan best lang rondlopen met iets wat ik wil ondernemen, wat goed zou zijn om te ondernemen, en toch doe ik niks. Ik peins erover, ik loop er omheen, ik probeer er juist niet aan te denken. Een niet-doener dus.

Zo was ik een tijdje terug mezelf heerlijk in mijn staart aan het bijten over een probleem. Ik wilde mijn zichtbaarheid vergroten maar ik voelde ook weerstand. Uitstel dus maar. Nog meer uitstel. Niet doen. Wel denken. Veel denken. Moeilijke gedachten, die weer sombere buien en vermoeidheid veroorzaakten. En zo ging dat door.

Tot ik het echt zat werd en de wel-doener in mij wakker werd. De Babs-filantroop. De lieverd die weet wat goed voor me is en me actie laat ondernemen. Ik heb een heel verhelderend gesprek gehad met een medecoach, en kon weer verder. Lucht! Heerlijk, dat doen! Een aanrader!

Hoe lekker doen is weet je pas als je het hebt gedaan 😉 Dus druk op je wel-doenersknop en ga aan de slag met wat je maar in de weg staat om te worden wie je bent. Om je energiek en helder te voelen. En kom je er niet alleen uit, dan doen we het samen. Want wel-doener zijn gaat soms nog beter met een andere wel-doener. Filantropen onder elkaar, zeg maar.

 

[cta id=”7004″ vid=”0″]