Wie ben ik (allemaal)?©

Je hebt regelmatig het gevoel dat je uit meerdere personen/persoonlijkheden/ik-ken bestaat. Dat je zowel een strever bent als een pleaser als iemand die streng is voor zichzelf. Een krijsende heks en een spelend kind. Alsof je in een bus zit met allemaal verschillende mensen, waarvan sommigen wel heel vaak de chauffeur zijn. En anderen haast nooit aan bod komen. Het belemmert je om te zijn wie je echt bent. Je hebt het idee dat deze kanten in jou de baas zijn over jou, en dat je er geen regie op hebt.

Wat zou het fijn zijn als je op de juiste momenten de juiste ‘ik’ achter het stuur kon zetten! En hoe veel zou het jou helpen als je wél de regie hebt en daardoor altijd de goede ‘ik’ op het goede moment naar voren kan laten komen – zonder enige moeite.

Kom het leren bij de workshop Wie ben ik (allemaal)?© Daar krijg je inzicht in je eigen gedrag en leer je wat wel en wat niet effectief is.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

Met veel van jouw fantasie breng je eerst in beeld wie er allemaal in jouw bus zitten. En ga je kijken welke ‘ik’ je vaker en welke je minder vaak achter het stuur wil hebben. Bij goed weer organiseren we de workshop buiten; bij slecht weer houden we hem binnen. In alle gevallen speelt een oude opgeknapte Volkswagen bus de hoofdrol.

Wat levert Wie ben ik (allemaal) je op?

  • Je weet welke ikken je allemaal in huis hebt

  • Je ontdekt de waarde van die persoontjes – ook van degenen die je in de weg lijken te zitten

  • Je leert hoe je de regie pakt over al die ikken, zodat je effectiever wordt in je gedrag.

 

Indruk van workshop Wie ben ik (allemaal)?

 

Deze workshop organiseer ik samen met Annette Barel. Voor actuele data zie de Agenda.

De workshop Wie ben ik (allemaal)?© is ontwikkeld door Babs Mouton en Annette Barel. Op het format van Wie ben ik (allemaal)?© rust copyright. Het is niet toegestaan om zonder toestemming informatie over te nemen voor zakelijk gebruik.