Voor ondernemers

Als (startende) ondernemer moet je een heleboel zaken regelen: verzekeringen, administratie, personeel, marketing, noem maar op. Je moet van veel dingen verstand hebben of krijgen. Voor al deze zaken kun je advies inwinnen bij de Kamer van Koophandel, je bank, je boekhouder, et cetera. Maar wie helpt je bij je ontwikkeling als mens? Ondernemen is spannend. En soms ook wel eenzaam. Want niet iedereen in je omgeving is ondernemer, of snapt waarom jij dat wilt worden of bent geworden.

Gun jezelf een coach! Want als jij groeit, groeit je bedrijf!

 

 

Wat kan ik jou als ondernemer bieden?

 

Vonkgesprek©: van vonk naar vuur

Een Vonkgesprek© is een mengeling van coaching en communicatieadvies. Speciaal ontworpen voor (startende) ondernemers. Wat houdt het in? Een uur lang mag je mijn hoofd lenen en met mij brainstormen over jouw product, jouw bedrijf, jouw imago, vul maar in.

 

Ondernemerscoaching: Oog voor de mens achter de ondernemer

Als ondernemer sta je voor hete vuren, en kom je soms ook jezelf tegen. Ik help je ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke groei en die van je bedrijf elkaar versterken.

Zowel het Vonkgesprek als ondernemerscoaching kun je per gesprek van een uur boeken. Je kunt ook een ‘onderhoudsabonnement’ afsluiten, zodat je met me in gesprek kunt op reguliere basis en wanneer je het even nodig hebt.

 

Teambuildingevenementen

Ik heb een aantal workshops ontwikkeld die zich prima lenen voor teambuilding. Daarnaast is er natuurlijk maatwerk te leveren. Vaste ingrediënten: energie, inspiratie, dynamiek, reflectie en een vleugje humor om van een groep mensen een (h)echt team te maken.

 

Talentontwikkeling

Ik geef trainingen voor talentontwikkeling op het gebied van assertiviteit, feedback, loopbaancoaching, mediatraining en vitaliserende communicatie.

Deze worden altijd op maat gemaakt.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek via babs@verhalenvinder.com.

Een coach- of Vonkgesprek© vindt plaats bij jouw bedrijf of op een door jou te kiezen locatie. In Barendrecht houd ik dergelijke gesprekken graag in het Kruispunt.