Visie op coaching

Hoe zie ik coaching? Wat doe ik voor jou als coach? Ik begeleid jou op weg naar verdere ontwikkeling. Ik vraag door, spiegel, confronteer. Jij doet al het harde werk! Ik zie het alsof we samen op een nog niet belopen besneeuwd stuk land staan met wel twintig mogelijk wegen. Alle richtingen zijn goed, het is aan jou om een keuze te maken. Ik loop niet voor je uit, maar sta naast je. Jij maakt je eigen keuzes, je eigen spoor. Voelt goed hè?!

Alles wat je nodig hebt om te worden wie je bent zit al in je. Het is een kwestie van herschikken, je bewust worden van wat je kunt en wat je wilt en van actie ondernemen.

En om ervoor te zorgen dat al je harde werken ook op langere termijn doorwerkt, werk ik met coachtrajecten van vijf of meer gesprekken. In een uur maak je stappen, en in een coachtraject leg je de hele weg af. Er zit een duidelijke opbouw in een coachtraject, van het helder krijgen van je vraag via actie ondernemen naar die actie een wezenlijk onderdeel maken van je leven. Coachen is leren leren en leren doen! Kijk hier voor een aanbod voor een traject van vijf coachgesprekken, zodat jij wordt wie je echt bent.