Vind je eigen verhaal©

Workshop Vind je eigen verhaal: voor wie is dit geschikt? Je hebt het gevoel dat je niet de baas bent over je eigen leven. Je weet niet goed wat je wilt maar wel dat wat je nu hebt dat NIET is. Je weet niet goed wat je talenten zijn en wat het patroon is in je leven dat je steeds weer herhaalt – met wisselend succes. Je wilt uit dat patroon – maar HOE?

Dan is de workshop Vind je eigen verhaal© iets voor jou! In deze workshop ervaar je hoe je eigen verhaal je vertelt wat je talenten zijn, wat je belangrijk vindt en waar je energie van krijgt in je leven. En hoe je dat eigen verhaal kunt gebruiken om je toekomst naar je hand te zetten. Je komt ’s morgens weer vrolijk en energiek uit bed. Dat wil jij toch ook?! Aangezien je dit in een groep doet word je tevens gestimuleerd en geïnspireerd door de andere deelnemers.

Ik organiseer Vind je eigen verhaal© samen met Annette Barel.

We organiseren deze workshop een paar keer per jaar op basis van open inschrijving. Voor actuele data en locaties zie de Agenda.

 

Inschrijven kan via de mail: babs@verhalenvinder.com

 

Daarnaast organiseren we de workshop voor groepen in bedrijven of organisaties die met elkaar aan hun eigen ontwikkeling en die van hun team willen werken. Ook interesse voor jouw organisatie? Ik vertel je er graag meer over!

 

Enkele reacties van deelnemers:

 “Je bent heel open en fris en laat in de workshop voldoende ruimte aan anderen om te praten en hun gevoel te uiten.”

“Jullie zijn in staat snel een veilige sfeer te creëren waarin iemand zichzelf kan zijn.”

“Door de gebruikte mix van schrijven, praten en dynamiek is wat ik diep van binnen al wist heel helder naar boven gekomen en heb ik nu een duidelijke richting waarin ik me wil ontwikkelen.”

 

Vind je eigen verhaal© is ontwikkeld door Babs Mouton en Annette Barel. Op het format van Vind je eigen verhaal rust copyright. Het is niet toegestaan om zonder toestemming informatie over te nemen voor zakelijk gebruik.

 

Vind je eigen verhaal