Stoppen met uitstellen©

Stoppen met uitstellen?! Je neemt je voor iets te doen, maar er komt steeds iets tussen. Je stelt het uit. Maar je krijgt er stress of problemen van. Het begint je nu lelijk in de weg te zitten. Je droom komt niet uit, je scriptie niet af, je perfecte baan niet gevonden. Maar er iets aan doen? Ook dat stel je uit. Stop daar nu mee en meld je aan voor de workshop Stoppen met Uitstellen.

Tijdens de workshop Stoppen met Uitstellen leer je waardoor je uitstelgedrag komt. Je ontdekt wat de winst is van uitstellen, welke typen uitstellers er zijn en in welke categorie jij zelf valt. Tevens krijg je ze tips hoe je je uitstellen kunt afleren, en start je met je eigen actieplan. Je wordt effectiever en energieker!

Workshopleiders  Babs en Annette geven de workshop op een luchtige manier die de deelnemers speels maar effectief confronteert met hun uitstelgedrag en de gevolgen.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor iedereen die last heeft van zijn uitstelgedrag en daar nu echt een einde aan wil maken, of het nu werk betreft of privé situaties.

De workshop wordt gegeven door Babs Mouton en Annette Barel.

Eerder hebben we deze workshop in verkorte vorm gegeven. Reacties waren toen:

“Confronterend maar wel heel verhelderend. Ik ben klaar met uitstellen!”

“Dat er meer mensen met uitstelgedrag worstelen gaf veel herkenning. Annette en Babs brachten het met veel humor en vaart.”

Stoppen met Uitstellen© is ontwikkeld door Babs Mouton en Annette Barel. Op het format van Stoppen met Uitstellen rust copyright. Het is niet toegestaan om zonder toestemming informatie over te nemen voor zakelijk gebruik.