"Worden wie je bent: je bent het waard!"

Wie ben ik?

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder in Barendrecht. Ik coach jou als je vragen hebt als: hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren, hoe ontdek ik wat ik echt wil in mijn werk en hoe bewaak ik mijn grenzen? Daarnaast organiseer ik workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor jou als particulier of als bedrijf. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Meer....

 

Op de pagina Over mij kun je meer over mij lezen.

Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Wil je met mij op avontuur?

Yes! We gaan ervoor

Lijkt me niks, ik zoek nog even verder

Ik wil graag weten wat je allemaal te bieden hebt

 

Wat doe ik?

Er zijn diverse manieren voor mij als coach om de rode draad in jouw verhaal te vinden. Ontdek zelf wat bij je past.

Ik organiseer laagdrempelige workshops met diverse thema’s. Daarin mix ik het gebruik van woorden met spel/beweegoefeningen en creativiteit. Zodoende krijg jij een helder beeld bij jouw eigen verhaal. Ik organiseer deze workshops op basis van individuele inschrijving en op aanvraag voor bedrijven en instellingen. Voor de workshops werk ik regelmatig samen met andere coaches, zoals Annette Barel en Marcella van Doorn.

Meer....

Daarnaast ben ik jouw verhalenvinder in een persoonlijk coachgesprek of een reeks van gesprekken. Daarbij werk ik graag met spelvormen, metaforen en verhalen. Kijk hier voor mijn aanbod voor een coachtraject van 5 gesprekken.

Coachgesprekken vinden plaats in Barendrecht, workshops in de regio groot-Rotterdam of op aanvraag door heel Nederland.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Mail me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op babs@verhalenvinder.com

Hoe ik coaching zie wordt treffend weergegeven in de volgende animatie:

Waar ben ik?

AGENDA

14 januari Workshop Van Dromen naar Doen

Waar droom jij van? Ben je toe aan het verwezenlijken van je droom maar lukt het je niet om actie te ondernemen? Zie je je droom steeds verder verdwijnen en frustreert je dat? Tijdens de workshop ontdek je wat je echt wilt, maak je je droom concreet en zet je de eerste stappen richting het realiseren ervan. Klinkt als een droom nietwaar?! Het is een workshop vol met oefeningen en inspiratie, zodat je ontdekt wat je echte droom is. Je gaat van durven dromen naar durven doen.

Meer....

25 januari Training Design-your-new-job

In één dag tijd leer je aan de hand van 5 praktische stappen hoe je gemakkelijk kan switchen naar werk dat echt bij je past. Ik geef deze training samen met loopbaancoach Marcella van Doorn in Overveen (bij het strand).

14 februari Workshop Wie ben ik (allemaal)?

Wil jij ook ontdekken welke ikken je allemaal in je hebt en welke je wanneer moet inzetten om effectief te zijn? Dan is deze speelse en doeltreffende workshop iets voor jou. Bij goed weer in de buitenlucht.

Meer info over de activiteiten staat onder Voor jou

Digitaal kun je me 24/7 volgen. Op Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter en Youtube deel ik mijn gedachten en ervaringen, zodat er bij jou van binnen iets in beweging komt. Je komt in contact met je eigen verhaal. En je kunt zien of ik de coach ben die jou kan helpen te worden wie je bent.