Eerste hulp bij een (andere) baan©

Je zoekt een (andere) baan. Je weet niet precies wat je wilt, maar je weet wel dat het anders moet. Nu kom je niet goed uit de verf. Hoe pak je dat aan?

 

Je kijkt op vacaturesites. Je schrijft je in bij uitzendbureaus. Je meldt op Linkedin dat je een (andere) baan zoekt. Wat zoek je dan precies, wordt er aan je gevraagd. Eh, iets met … (vul maar in). Waar ben je goed in? Eh… Wat zijn je kwaliteiten? Waarom moeten we jou nemen? Eh… En wat krijg je dan? Een eh…-baan. Is dat wat je wilt?

 

Nee toch?! Jij wilt een baan waarin wat jij kan goed wordt benut. Je wil met plezier naar je werk, en elke dag iets doen wat je kan en leuk vindt en er nog voor betaald worden ook. Kan dat? Ja, dat kan!

 

Kom naar de workshop Eerste hulp bij een (andere) baan©!

Na afloop:

  • Weet je hoe je tot nu toe aan werk gekomen bent

  • Weet je wat je wel/niet moet doen om aan een andere baan te komen

  • Weet je waar je goed in bent

  • Ontdek je wat je belangrijk vindt in je werk

  • Ga je heel gericht op zoek naar een baan die je echt wilt.

Bonus: een professionele profielfoto voor op social media, die de krachtige persoon in jou laat zien. De eerstvolgende keer dat ik deze workshop organiseer is woensdagavond 20 maart van 19 tot 22 uur in Barendrecht. Schrijf je in via babs@verhalenvinder.com

 

Deelnemers zeiden na afloop over deze workshop:

 

“Dit was een eerste stap naar meer lef ontwikkelen om een verandering te gaan bewerkstelligen.”

“De workshop leidde tot verrassende inzichten. Stap voor stap werd ik meegenomen om zelf na te gaan denken over wat wil ik en wat vind ik belangrijk.”

“Op een eigenlijk heel simpele manier heb ik ontdekt waar ik goed in ben en wat voor werk ik precies zoek.”

“Dit was heel verhelderend en inspirerend!”

“Ik weet nu welke kwaliteiten ik kan aanbieden aan een werkgever en aan welke eisen voor mij een volgende baan moet voldoen. Ik kan nu heel gericht zoeken.”

 

Eerste hulp bij een andere baan© is ontwikkeld door Babs Mouton. Op het format van Eerste hulp bij een (andere) baan rust copyright. Het is niet toegestaan om zonder toestemming informatie over te nemen voor zakelijk gebruik.