Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

jongleren
Mijn favoriete onderwerp: hoe haal je het beste uit jezelf?

Afgelopen periode kwam het voor in twee coachgesprekken: coachees die hun eigen pakket aan talenten en kwaliteiten zagen als een handicap (hun letterlijke woorden), in plaats van als iets waar ze trots op mochten zijn.
Ze jongleerden met hun talenten en kwaliteiten, maar op een voor hen ongunstige manier. Wel veilig: onder het mom ‘zo ben ik nu eenmaal’ hoef je er niks aan te doen 😉

Meer lezen over hoe je in alle gevallen het beste uit jezelf kunt halen? Kijk op mijn website.

Fijn weekend!Babs Mouton, jouw droombaancoach en verhalenvinder

De wereld samen een beetje mooier maken

De wereld samen een beetje mooier maken, met die gedachte schreef ik me in voor een benefiet workshop van de Vertelschool Rotterdam eind vorig jaar. Sandra de Haan van de Vertelschool zamelde hiermee geld in voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam, en vulde zo speciale spaarhuisjes. Elk spaarhuisje staat voor 1 overnachting van ouders met een ziek kind in het Sophia Kinderziekenhuis. Voor deze mensen staat hun leven even op pauze, los van de coronapauze waar we allemaal mee te maken hebben. Daar doe ik graag iets voor. Sandra kreeg maar liefst 13 spaarhuisjes vol, dus 13 overnachtingen in het Huis.

Wat hield ik er aan over?
  • Een verdieping van mijn eigen verhaal
  • Netwerkcontacten met mede benefiet-workshop deelnemers
  • Meer gevoel van verbondenheid met anderen in thuiswerktijden
  • Blijdschap over mijn bijdrage aan een overnachting voor ouders met een ziek kind.
Je kunt er hier meer over lezen:

De moraal van dit verhaal: alle beetjes helpen, en iedereen kan zijn of haar talenten inzetten om de wereld samen een (klein) beetje mooier te maken.

Wandel je mee?

Live coachen binnen gaat even niet meer met de geldende maatregelen. Dus coach ik online en wandelend. Maak ik met coachees ommetjes in het bos, in een nabijgelegen natuurgebied of gewoon in de buurt. En wandelend kom je weer tot een heel ander gesprek. Het geeft hen letterlijk en figuurlijk lucht in hun hoofd, en ons allebei de broodnodige beweging.

Weet je trouwens dat je als je alleen wandelt ook lucht creëert in je hoofd? Door het gestage ritme van je stappen krijgen je gedachten rust en borrelen er zomaar leuke nieuwe gedachten op.

Hieronder een foto van een deel van mijn wandeluitrusting. Wil je een keer met me meewandelen, bel of mail me dan.
wandeloutfits

Mijn aanbod voor jou(w werkgeluk) in 2021

Worden wie je bent
Dit is een reeks van coachgesprekken waarna jij weer met plezier naar je werk gaat. Of dat nu je huidige baan is of een nieuwe baan. Je weet weer wat je echt leuk vindt, wat je komt brengen en waarom. Het heet niet voor niets Worden wie je bent. Je kunt dit ook boeken als vervolg op het ontwikkeladvies.

Op een door jou te plannen datum: diverse trainingen
Personal branding, werkgeluk, stoppen met uitstellen, het zijn een paar voorbeelden van trainingen die ik in-company kan aanbieden voor jouw groep. Hoe kan ik jou helpen je mensen een stap verder te brengen?

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij voor 2021 toch wel van af?

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, Noloc erkend droombaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei in loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe kan ik effectief solliciteren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Vergroot je werkgeluk en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565.

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, je klant bent en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek