Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

20201113_122647
Wat zijn de beren op jouw loop-baan?

Vandaag tijdens een wandelcoachingssessie kwamen we ze letterlijk tegen: beren op de weg. Vermomd als schapen, dat dan weer wel. Ze blokkeerden de brug waar mijn coachee en ik over wilden lopen. We wilden echt graag oversteken, dus hoe gingen we hen passeren?

Wat we deden was op onderzoek uitgaan. Blokkeerden ze echt de weg, of konden we er toch ergens langs? Zouden ze blijven staan of ruimte maken voor ons?
In mijn coaching doe ik dat ook: onderzoeken met de cliënt hoe groot een belemmering echt is. Van alle kanten bekijken, proberen de beer te herformuleren. Want misschien is het geen gevaarlijke beer maar een schaap, en hoe zou dat voor je zijn?

In ons geval liep het vrij soepel. Toen we de brug overstaken gingen de schapen aan de kant voor ons. Dus eigenlijk waren ze helemaal geen belemmering, dat was maar een aanname van ons. De meeste beren/schapen vallen reuze mee van dichtbij 😊!

Heb jij beren op jouw loop-baan en wil je er vanaf? Je weet me te vinden. Coaching kan binnen en buiten. Overal zijn beren te passeren.

Fijn weekend!Babs Mouton, jouw droombaancoach en verhalenvinder

Meer blogs lezen? Kijk dan op mijn website.

Lang leve de intake!

Met alle deelnemers aan het ontwikkeladvies van #nlleertdoor investeer ik eerst in een online intake. Zo kunnen we eerst met elkaar kennismaken, en kijken of we bij elkaar passen. En wat was ik deze week weer blij dat ik het zo aanpak:
> 2 mensen heb ik op een andere manier dan met een ontwikkeladvies kunnen helpen: 1 door het aanbieden van een netwerkcontact, en 1 door een ander aanbod te doen.
> 1 persoon heb ik kunnen koppelen aan een collega-coach die gespecialiseerd is in een belangrijk deel van het vraagstuk van de cliënt. Met mij was diegene voor 90% geholpen, met de collega-coach voor de volle 100.

Mijn motivatie om het ontwikkeladvies aan te bieden is om mensen ECHT verder te helpen, of dat nu met mij is of met iemand anders. Van de mensen die ik overhoud om te coachen weet ik dat ik voor hen een goede loopbaancoach kan zijn, en heb ik hen vast een beetje leren kennen. Wat heb ik toch een gaaf vak!
20201106_165614

Mijn aanbod voor jou(w werkgeluk) in 2020

NL Leert door ontwikkeladvies
Iedereen die in loondienst werkt of ZZP’er / ondernemer is kan zich aanmelden voor een gratis ontwikkeltraject van een loopbaanprofessional. Deze regeling van de overheid geldt vanaf 1 december 2020. Het budget is beperkt en OP is OP. Ik heb nog zeer beperkt ruimte, met start vanaf januari.

Worden wie je bent
Dit is een reeks van coachgesprekken waarna jij weer met plezier naar je werk gaat. Of dat nu je huidige baan is of een nieuwe baan. Je weet weer wat je echt leuk vindt, wat je komt brengen en waarom. Het heet niet voor niets Worden wie je bent. Je kunt dit ook boeken als vervolg op het ontwikkeladvies.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij voor 2021 toch wel van af?

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, Noloc erkend droombaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei in loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe kan ik effectief solliciteren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Vergroot je werkgeluk en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565.

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, je klant bent en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet