Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Babs wandelcoaching
Ik heb mijn werkterrein uitgebreid voor jou

Als je dit leest ben ik net terug van een training wandelcoaching. Hier heb ik de finesses geleerd van hoe ik kan coachen in de buitenwereld, hoe ik coachen nog meer kan toespitsen op wat mijn coachees het fijnst vinden. Wat voor hen werkt.

Sommige cliënten willen graag binnen in een ruimte gecoacht worden. Vind ik prima. Ik houd wel van beweging, dus dat doe ik met spelvormen, metaforen en dynamische oefeningen. Zelfs online lukt me dat aardig.
Maar een groot deel daarvan kan ik ook buiten doen. Dat deed ik al, en nu na de training kan ik dat nóg beter.

Stel je dus eens voor: je loopt in de natuur, in de herfstkleuren. Je bent lekker warm aangekleed en voelt de wind spelen met je haren. Je voelt de vrijheid, de openheid, de rust. Je hoeft me niet steeds aan te kijken en kan je focussen op je pad, letterlijk en figuurlijk. En al wandelend gebruiken we alles wat we tegenkomen om het gesprek te hebben over jou en jouw mogelijke opties en obstakels qua werk. Heb je de keuze uit twee of meer richtingen? Is er iets in de omgeving wat symboliseert waar je het over wilt hebben? Takken, paden, plassen geven aanwijzingen. Vrijwel alles is mogelijk buiten! De inspiratie ligt op straat, hangt aan de boom of in de lucht 😊

Ik heb mijn werkterrein dus uitgebreid voor jou of voor mensen aan wie je mij kunt aanraden. Wandelcoaching kan als onderdeel van een coachtraject. Je kan ook een los gesprek met me boeken, om zowel je benen als je geest te strekken.

Tip voor het weekend: ga eens een stuk lopen in je eentje en laat je gedachten de vrije loop. Kijk intussen om je heen en neem de natuur bewust in je op. Wedden dat het je goed doet?

Fijn weekend!Babs Mouton, jouw droombaancoach en verhalenvinder

Meer blogs lezen? Kijk dan op mijn website.

Hoe sterk is jouw innerlijke criticus?

Hoe hard praat er iemand in jou tegen jou over van alles dat je niet goed doet? Hieronder een testje, waarmee je er snel achter bent hoe sterk jouw innerlijke criticus is.
Kies per vraag voor 1 van de 3 mogelijkheden: zelden, regelmatig of heel vaak.
  1. Ik word ’s nachts wakker en lig dan te tobben over de fouten die ik die dag gemaakt heb
  2. Ik herhaal gesprekken achteraf in mijn hoofd om te zien wat ik fout gedaan heb
  3. Ik ben bang dat mensen me uitlachen
  4. Ik voel me vaak minder dan andere mensen
  5. Ik vergelijk mezelf met andere mensen
  6. Als ik nee zeg voel ik me schuldig
  7. Als het even kan probeer ik risico’s uit de weg te gaan
  8. Ik twijfel achteraf aan mijn beslissingen en denk dat ik het anders had moeten doen
  9. Ik wou dat mijn lichaam aantrekkelijker was
  10. Als ik een testje doe als deze weet ik zeker dat ik het er niet zo goed van af breng als andere mensen.
Heb je meestal zelden geantwoord, dan is je innerlijke criticus zwak: houden zo! Heb je meestal regelmatig of heel vaak geantwoord? Dan is hij gemiddeld of sterk: geen nood! Je kunt die stem afzwakken, zodat hij je niet meer in de weg zit. Hoe je dat doet? Door mijn online minitraining ‘Maak korte metten met je innerlijke criticus’ te bestellen voor slechts 24,95. In 5 weken heb ook jij korte metten gemaakt met die eeuwige commentaarstem in jou. Lekker toch?!
boot criticus

Mijn aanbod voor jou(w werkgeluk) in 2020

NL Leert door ontwikkeladvies
Iedereen die in loondienst werkt of ZZP’er / ondernemer is kan zich aanmelden voor een gratis ontwikkeltraject van een loopbaanprofessional. Deze regeling van de overheid geldt vanaf 1 december 2020. Het budget is beperkt en OP is OP. Ik heb nog zeer beperkt ruimte, met start vanaf januari.

Worden wie je bent
Dit is een reeks van coachgesprekken waarna jij weer met plezier naar je werk gaat. Of dat nu je huidige baan is of een nieuwe baan. Je weet weer wat je echt leuk vindt, wat je komt brengen en waarom. Het heet niet voor niets Worden wie je bent. Je kunt dit ook boeken als vervolg op het ontwikkeladvies.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij voor 2021 toch wel van af?

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, Noloc erkend droombaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei in loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe kan ik effectief solliciteren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Vergroot je werkgeluk en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565.

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, je klant bent en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet