Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Blog coaching is eng 2
Coaching is eng!
"Gecoacht worden vind ik spannend. Wat als er nu dingen naar boven komen die ik juist wil laten rusten?"
"Een coach is toch alleen voor mensen die van het pad af zijn en het écht niet zelf kunnen oplossen?"
"Wat als het niet klikt met een coach? Moet ik dan toch vertellen wat ik denk en voel?"
Zomaar wat voorbeelden van vooroordelen tegen coaching. Maar laten we wel wezen: coaching ís ook eng! Je moet de controle een beetje loslaten om hem weer terug te krijgen, het gaat alleen maar over jou (en niet over de persoon met wie je het gesprek voert) en de resultaten laten zich lastig uitdrukken in keiharde cijfers.

Ik word zelf al jaren gecoacht door diverse coaches. Ze stellen mij de vragen die ik mezelf niet durf te stellen, ze geven me terug wat ik zelf niet wil of kan zien in mijn gedrag of in wat ik zeg, ze hebben 100% aandacht voor mij en ze pellen met mij af wat me nu ECHT belemmert. En dat is vaak niet wat ik DENK dat het is ;)

En ja, het is dus eng, maar het heeft me zoveel gebracht. Dat zelfde zie ik terug bij de mensen die ik coach, zowel individueel als in mijn workshops. En dat gun ik jou ook!

Overweeg je hulp bij je persoonlijke ontwikkeling, dan heb ik twee laagdrempelige tips voor je.
  1. Boek op 28 september om 10,11 of 12 uur in Rotterdam een gesprek met me van 45 minuten tijdens de Kom naar de Coachdag van NOBCO. NOBCO is een beroepsvereniging waarbij ik ben aangesloten. De kosten bedragen slechts 15 euro en het geld gaat naar een goed doel. Meer info: http://bit.ly/KndCd
  2. Kom naar één van mijn workshops, zoals Worden wie je bent aanstaande donderdagavond. Daar ben je met gelijkgestemden (minder eng), zijn de kosten lager en word je toch gecoacht.
Vind je coaching niet eng maar heb je het zelf (nu) niet nodig, dan ken je misschien iemand voor wie dit wel van waarde zou kunnen zijn. Ik vind het een beetje eng om te vragen maar doe het toch: zou je deze BlogBrief dan door willen sturen? Alvast bedankt!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Terugblik Festival Voorstraat-Noord Dordrecht

Annette Barel en ik stonden op zaterdag 8 september met de coachbus bij het festival Voorstraat-Noord in Dordrecht. Daar zijn we nog van aan het nagenieten! We hebben vele mooie gesprekken gehad over geluk. Van oppervlakkig tot echt de diepte in en alles ertussen in. Van mensen die voor de lol hun geluk kwamen meten tot mensen die speciaal daarvoor naar ons kwamen.
Weet jij nog een goede plek waar we geluk kunnen komen meten, laat het me dan weten.
Dordt 8 sept 18

Agenda van activiteiten voor het najaar van 2018

20 september Workshop Worden wie je bent (voor jou is er nog plek)
Moet jij veel van jezelf? Zit je in een bepaald patroon en wil je daar uit komen? Wil je loskomen van de blokkades die jou ervan weerhouden te worden wie je bent? Ben je op zoek naar een manier die past bij jou om je verder te ontwikkelen? Dan is dit een workshop voor jou!
Locatie: Dordrecht. Tijd: 19 - 22 uur. Kosten: 45 euro.

28 september Kom naar de Coach dag
Op deze dag, georganiseerd door de beroepsvereniging voor coaches NOBCO, kun je op diverse locaties kennismaken met coaching. Voor 15 euro boek je een gesprek van 45 minuten. Als NOBCO coach doe ik graag mee aan deze dag. Klik hier voor meer info

Overige workshops en data
  • 30 oktober Workshop Vind je eigen verhaal
  • 21 november Workshop Stoppen met Uitstellen
  • 14 januari Workshop Van Dromen naar Doen
  • 14 februari Workshop Wie ben ik (allemaal)?
Deze workshops vinden plaats in Dordrecht.

Meer info over de workshops staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik organiseer workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor particulieren, instellingen en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet