Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

muziek-blog
Tja, wat doe jij met muziek? Ik kreeg die vraag tijdens een bijeenkomst voor loopbaan coaches. Het thema was de inzet van muziek bij coachen. Daar kwam ik er achter dat ik de kracht van muziek al ontdekt had – zowel voor mezelf als voor mijn coachees.
Tegenwoordig kook en poets ik met fijne dansmuziek aan. Ik ben geen ‘domestic goddess’ (dat is nog een understatement), en mijn stemming wordt een stuk beter door voor mij minder prettige activiteiten te begeleiden met muziek waarvan ik blij word. En daarmee het eindresultaat (lees: een fatsoenlijke maaltijd of een schoon huis).
Ik word gewoon ongegeneerd vrolijk van nummers als Can’t stop the feeling van Justin Timberlake of Don’t take away the music van Tavares. En als ik te lang achter mijn bureau gezeten heb dans ik mezelf even een paar minuten los, zodat ik er weer tegenaan kan.

Hoe zet ik het dan in bij coaching? Lees het hier.Fijn weekend!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Vergroot je werkgeluk: bestel nu jouw gratis werkboek

Ben jij blij met je baan? Of zou er nog wel iets verbeterd kunnen worden aan jouw werkgeluk? Dan heb ik nu een pasklare oplossing voor jou: mijn gloednieuwe gratis e-book Vergroot je werkgeluk! Dit werkboek staat vol met oefeningen om je werkgeluk groter te maken en met herkenbare verhalen. In totaal staan er maar liefst zes oefeningen in.

Bestellen? Klik hier!

cover-def-werkgeluk-ringband-1

Week van de Loopbaan nu ook 2 avonden VOL = VOL

Van 14 tot en 19 september is het weer de landelijke Week van de Loopbaancoaching. In die week zetten in heel Nederland loopbaancoaches de deur voor je open. Hiermee wordt aandacht gegeven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én aan alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen op de arbeidsmarkt. Ik doe hier ook met veel plezier aan mee: ik gun iedereen meer werkgeluk!

Ik had al op woensdag 16 en vrijdag 18 september ruimte in mijn agenda gereserveerd voor gratis en vrijblijvende online loopbaangesprekken.Daar heb ik nu twee avonden aan toegevoegd 15 en 17 september), voor de mensen die liever in de avond een gesprek voeren.

Na aanmelding ontvang je een aanmeldformulier met het verzoek deze in te vullen en aan mij te retourneren. Dit dient als voorbereiding op het gesprek. Voor elk gesprek reserveer ik een uur. Meer info vind je hier.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar babs@verhalenvinder.com. Vol = vol, dus meld je nu vast aan. Ik hoop je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan!

Mijn aanbod voor jou(w werkgeluk) in 2020

Week van de Loopbaan 14 tot 19 september
Tijdens de landelijke Week van de Loopbaancoaching zetten in heel Nederland loopbaancoaches de deur voor je open. Ik doe hier ook aan mee. Bij mij kun je terecht op twee dagen en twee avonden. Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com. Vol = vol, dus meld je nu vast aan.
Meer info en data vind je hier.

Worden wie je bent
Dit is een reeks van coachgesprekken waarna jij weer met plezier naar je werk gaat. Of dat nu je huidige baan is of een nieuwe baan. Je weet weer wat je echt leuk vindt, wat je komt brengen en waarom. Het heet niet voor niets Worden wie je bent.

Op een door jou te plannen datum: diverse trainingen
Personal branding, werkgeluk, stoppen met uitstellen, het zijn een paar voorbeelden van trainingen die ik in-company kan aanbieden voor jouw groep. Hoe kan ik jou helpen je mensen een stap verder te brengen?

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij in 2020 toch wel van af?

Jouw bijeenkomst/vergadering/evenement nog beter maken?
Wil je jouw bijeenkomst professioneel aanpakken en zoek je een dagvoorzitter? Met kernwoorden: daadkrachtig, verbinden, inspirerend, humor? Dan heb je me gevonden. Ik ben een echte verbinder. Ik maak graag een ‘feestje’ van bijeenkomsten: ik zorg dat alle mensen zich welkom en gehoord voelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en een lach. Ik denk ook graag mee over de opzet van de bijeenkomst, zodat jij je doel haalt en jouw bijeenkomst nog beter wordt.

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, droombaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei in loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe kan ik effectief solliciteren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Vergroot je werkgeluk en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565.

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, je klant bent en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet