Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

hoofd blog
Zit jij wel eens 'in je hoofd'? Of vaak?

Soms moet je letterlijk voelen wat een coachee voelt. In dit geval: in je hoofd zitten en er even niet uit kunnen komen. Woensdagavond had ik dat, tijdens mijn wekelijkse theatersportavond. Om de beurt moesten we iets improviseren over een voorwerp dat in de kring lag. We begonnen met een bakje met verpakte zoetjes. De een na de ander gaf een minishow weg met dat voorwerp dat steeds in iets anders veranderde. En ik kon toch maar niet op iets leuks of grappigs komen. Ik stond erbij en keek ernaar. Probeerde te forceren, maar dat werkt natuurlijk helemaaaaal niet.
Totdat naast me iemand zei: "sorry, ik zit nog in mijn hoofd en kan zo snel niks bedenken." Toen realiseerde ik me pas dat dat bij mij ook zo was. En het gekke was: nadat ik het benoemd had ging het ineens alsnog stromen. Dag blokkade, welkom energiestroom!

Donderdag coachte ik iemand die duidelijk ook ‘in zijn hoofd’ zat. Daar heb ik een oefening mee gedaan om hem de zaken eens van een andere kant te laten zien. En zijn gevoel aan te raken. Ik hou ervan om andere weggetjes in te slaan om een doel te bereiken. De coachee had daarna wat ik woensdagavond ook ervoer: ruimte! Ruimte in het hoofd en ruimte om te ademen.

Ach, het is niet voor niets dat ze een spontaan optreden ‘uit je hoofd’ noemen ;) je niet teveel herinneren, maar op gevoel gaan. Komt altijd goed.

Fijn weekend!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Week van de Loopbaancoaching VOL = VOL

Van 14 tot en 19 september is het weer de landelijke Week van de Loopbaancoaching. In die week zetten in heel Nederland loopbaancoaches de deur voor je open. Hiermee wordt aandacht gegeven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én aan alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen op de arbeidsmarkt. Ik doe hier ook met veel plezier aan mee: ik gun iedereen meer werkgeluk!

Op woensdag 16 en vrijdag 18 september heb ik ruimte gereserveerd voor gratis en vrijblijvende online loopbaangesprekken. Na aanmelding ontvang je een aanmeldformulier met het verzoek deze in te vullen en aan mij te retourneren. Dit dient als voorbereiding op het gesprek.
Voor elk gesprek reserveer ik een uur. Meer info vind je hier.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar babs@verhalenvinder.com. Vol = vol, dus meld je nu vast aan. Ik hoop je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan!
Kaartje naar jezelf

Mijn aanbod voor jou in 2020

Week van de Loopbaan 14 tot 19 september
Tijdens de landelijke Week van de Loopbaancoaching zetten in heel Nederland loopbaancoaches de deur voor je open. Ik doe hier ook aan mee. Bij mij kun je terecht op woensdag 16 en vrijdag 18 september. Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com. Vol = vol, dus meld je nu vast aan.
Meer info vind je hier.

Worden wie je bent
Dit is een reeks van coachgesprekken waarna jij weer met plezier naar je werk gaat. Of dat nu je huidige baan is of een nieuwe baan. Je weet weer wat je echt leuk vindt, wat je komt brengen en waarom. Het heet niet voor niets Worden wie je bent.

Op een door jou te plannen datum: diverse trainingen
Personal branding, werkgeluk, stoppen met uitstellen, het zijn een paar voorbeelden van trainingen die ik in-company kan aanbieden voor jouw groep. Hoe kan ik jou helpen je mensen een stap verder te brengen?

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij in 2020 toch wel van af?

Jouw bijeenkomst/vergadering/evenement nog beter maken?
Wil je jouw bijeenkomst professioneel aanpakken en zoek je een dagvoorzitter? Met kernwoorden: daadkrachtig, verbinden, inspirerend, humor? Dan heb je me gevonden. Ik ben een echte verbinder. Ik maak graag een ‘feestje’ van bijeenkomsten: ik zorg dat alle mensen zich welkom en gehoord voelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en een lach. Ik denk ook graag mee over de opzet van de bijeenkomst, zodat jij je doel haalt en jouw bijeenkomst nog beter wordt.

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, droombaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei in loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe kan ik effectief solliciteren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565.

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, je klant bent en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet