Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

hardlopen Babs
Ben jij pro of anti lopen?

Gekke vraag misschien, of je voor of tegen lopen bent. Laat ik het uitleggen. Ik ben net terug van een hardloopkamp. Tijdens deze twee dagen waren er drie hardlooptrainingen. Klinkt heel fanatiek, zeker voor iemand als ik die de bijnaam ‘antilope’ heeft in de hardloopgroep.

Waarom ik die bijnaam heb? Ik ben niet vooruit te branden als ik alleen moet lopen. Heb een soort haat-liefde verhouding ermee. Daarom loop ik ook (bijna alleen) in clubverband. Met anderen haal ik goede prestaties, terwijl ik in mijn eentje elk excuus aangrijp om mijn hardlooprondje korter (en korter) te maken.
Hardlopen is goed voor me. Ik voel me achteraf altijd heel prettig, gezond. Mijn lijf vindt het superfijn. Mijn hoofd verzint allerlei excuses, waardoor mijn lijf (als ik luister naar mijn hoofd) problemen gaat krijgen.

Ik heb precies hetzelfde als ik na wil denken over wat ik nu wil en hoe ik mijn negatieve gedachten kan ombuigen in positieve. Ik wil het wel, want het is goed voor me, maar het is zo makkelijk om passief te blijven. Om te blijven hangen in ach-het-is-toch-goed-zo. Onder het genot van een wijntje ;)

Zoals ik voor hardlopen de loopclub als stok achter de deur heb, zo heb ik dat voor mijn eigen ontwikkeling ook. Ik bezoek workshops, plan intervisiemomenten met mede ondernemers in en ga regelmatig langs bij mijn coach. Zo houd ik de vaart er in en sta ik niet stil.

Ben jij pro of antilope(n)? Als jij je herkent in dit verhaal en ook wel een steuntje kunt gebruiken, dan heb ik een reeks workshops speciaal voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Te beginnen met donderdagavond 20 september: Worden wie je bent. Samen met gelijkgestemden werk je aan jezelf, maak je snel en haast ongemerkt vaart met wat goed is voor JOU. Want ach-het-is-toch-goed-zo kan altijd nog toch?!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

PS1 weet je iemand voor wie deze BlogBrief ook interessant is? Stuur hem dan gerust door!
PS2 Er zijn nog enkele plaatsjes voor Eerste hulp bij een andere baan. Iets voor jou?!

Dit is zooo leuk: teambuildingsevenement ontwikkelen!

Van coaching word ik erg blij. Mensen helpen een stap te zetten in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, kom maar op! Zowel individuele coaching als workshops liggen me na aan het hart.
Maar wat ik minstens zo leuk vind is wat ik nu aan het doen ben: een plan maken voor een teambuildingsevenement voor een bedrijf. Want ook dat doe ik, samen met Annette Barel. En daar komen diverse lijnen samen: mijn ervaring als organisator van bedrijfsevenementen (zeven jaar gedaan), mijn communicatieachtergrond en mijn coachvaardigheden.

Het plan dat we aan het opstellen zijn bevat diverse elementen. Ten eerste samenwerkingsopdrachten in wisselende samenstellingen, zodat ook mensen die niet (veel) met elkaar samenwerken elkaar beter leren kennen. Ten tweede vindt het plaats in een natuurlijke omgeving (bij goed weer alles buiten). De deelnemers komen los van een kantooromgeving en komen daarmee uit hun hoofd. En ten derde bevat het lichtheid en humor. Jezelf super serieus nemen kan altijd nog ;)

Heb jij voor jouw bedrijf of organisatie ook interesse in een op maat gemaakt teambuildingsprogramma, neem dan contact met me op: babs@verhalenvinder.com.

8 september Festival Voorstraat-Noord Dordrecht

Annette Barel en ik staan op zaterdag 8 september met de coachbus bij het festival Voorstraat-Noord in Dordrecht. Een festival vol kunst, cultuur en muziek waar wij van 12 tot 17 uur gratis geluk meten bij iedereen die dat wil. Dat wil jij toch ook?!

Verhalenvinder: altijd oog voor geluk

Ik ben dol op geluk (verspreiden). Dat doe ik onder andere door de Kanjeractie. Afgelopen dinsdag ging de beker door van de kanjer uit Groningen, Paulien Bats, naar een andere kanjer in Overijssel: Anquelien Visser. Meer weten over de Kanjeractie? Klik hier.
Daarnaast post ik zeer regelmatig geluksmomentjes op Instagram met #gelukvandedag en #verhalenvinder. Hieronder een voorproefje :)

Gun jezelf de tijd

Agenda van activiteiten voor het najaar van 2018

12 september Workshop Eerste hulp bij een (andere) baan (nog een paar plekken vrij)
Locatie: Barendrecht. Tijd: 19 - 22 uur. Kosten: 60 euro inclusief professionele profielfoto.


20 september Workshop Worden wie je bent
Moet jij veel van jezelf? Zit je in een bepaald patroon en wil je daar uit komen? Wil je loskomen van de blokkades die jou ervan weerhouden te worden wie je bent? Ben je op zoek naar een manier die past bij jou om je verder te ontwikkelen? Dan is dit een workshop voor jou!
Locatie: Dordrecht. Tijd: 19 - 22 uur. Kosten: 45 euro.

Andere workshops en data
  • 30 oktober Workshop Vind je eigen verhaal
  • 21 november Workshop Stoppen met Uitstellen
  • 14 januari Workshop Van Dromen naar Doen
  • 14 februari Workshop Wie ben ik (allemaal)?
Deze workshops vinden plaats in Dordrecht.

Meer info over de workshops staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik organiseer workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor particulieren, instellingen en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet