Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

doelgericht
Gratis ontwikkeladvies: wat brengt het jou?

Op 1 december start weer een nieuwe ronde gratis ontwikkeladviezen. 50.000 mensen kunnen hiervoor in aanmerking komen. Ik ben nu in afronding van de ronde van augustus met een paar coachees.
Het merendeel van de trajecten is alweer achter de rug.
Wat voor type mensen begeleid ik dan? Ik heb zowel mensen met als zonder banen begeleid. Mannen en vrouwen. Mensen die nu werken in een branche die op omvallen staat en dringend een plan B nodig hadden. Iemand die nog niet wist of ze kon blijven in de baan die ze nu had. Resultaten: mooie en bruikbare plannen B, nieuwe banen, (meer) inzicht in eigen kunnen, banen opgezegd, hoop op een baan gekregen. Zoveel diversiteit! En daarom voor mij heel prettig om mee te werken: geen twee gesprekken en trajecten zijn gelijk.

Wat wel in alle gevallen hetzelfde was, was de gretigheid om kansen te verkennen, met zichzelf aan de slag te gaan en eerlijk alle eigen belemmeringen onder ogen zien. Dat is wel een voorwaarde voor mij om met coachees aan de slag te gaan. Want het traject is gratis, maar niet voor niets 😊
Een van mijn coachees gaf dit terug na afloop: “Babs is een ervaren loopbaancoach en wordt gekenmerkt door haar warme, spontane en 'no-nonsense' aanpak. Ze werkt methodisch, maar met de 'klant' continu als vertrekpunt en doel. Wie met Babs aan de slag gaat, voelt zich thuis én komt verder.”

Heb jij ook een ontwikkeladvies nodig en wil je dat bij mij doen, meld je dan nu vast aan. Dan houden we voor 1 december een online intake en weet je of wij dan samen gaan starten. Kijk voor meer info op mijn website.

Fijn weekend!Babs Mouton, jouw droombaancoach en verhalenvinder

Meer blogs lezen? Kijk dan op mijn website.

Wie ben je?

Wat zeg jij in een sollicitatiegesprek op de vraag: wie ben je?
"Ik ben Piet, ik ben 48 jaar oud en ik ben projectleider bij een handelsmaatschappij. Daar doe ik de volgende dingen…." Is dat (of iets wat er op lijkt) wat jij antwoordt op de vraag ‘wie ben je?’ in een sollicitatiegesprek? Doe jij je cv mondeling nog eens dunnetjes over (alsof ze aan de andere kant van de tafel niet kunnen lezen), of vertel jij iets over jou als persoon? Doe je dat laatste: vooral mee doorgaan! Doe je (tot nu toe, want vanaf nu nooit meer) het eerste, start je korte monoloog dan eens anders.

Bijvoorbeeld (voorzichtige variant): "ik ben projectleider van beroep, dat heeft u in mijn cv kunnen lezen. In mijn vrijetijd kook ik graag. Dat is mijn manier van ontspannen na mijn werk. Ik organiseer graag dinertjes voor vrienden."
Of: "ik houd van kickboksen. Dat doe ik drie dagen per week met een groep vrienden. Voor mij zit daar de parallel met de vacature: dingen voor elkaar zien te boksen, daar ben ik goed in." Et cetera.

Ik zou bijvoorbeeld iets kunnen vertellen over mijn hond (zie hieronder) en mijn liefde voor natuur. Of over verhalen vinder natuurlijk :) Wat zou jouw anders-dan-standaard verhaal over jezelf zijn?
20201002_084725

Mijn aanbod voor jou(w werkgeluk) in 2020

Worden wie je bent
Dit is een reeks van coachgesprekken waarna jij weer met plezier naar je werk gaat. Of dat nu je huidige baan is of een nieuwe baan. Je weet weer wat je echt leuk vindt, wat je komt brengen en waarom. Het heet niet voor niets Worden wie je bent.

Op een door jou te plannen datum: diverse (online) trainingen
Personal branding, werkgeluk, stoppen met uitstellen, het zijn een paar voorbeelden van trainingen die ik in-company kan aanbieden voor jouw groep. Hoe kan ik jou helpen je mensen een stap verder te brengen?

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij in 2020 toch wel van af?

Jouw bijeenkomst/vergadering/evenement nog beter maken?
Wil je jouw bijeenkomst professioneel aanpakken en zoek je een dagvoorzitter? Met kernwoorden: daadkrachtig, verbinden, inspirerend, humor? Dan heb je me gevonden. Ik ben een echte verbinder. Ik maak graag een ‘feestje’ van bijeenkomsten: ik zorg dat alle mensen zich welkom en gehoord voelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en een lach. Ik denk ook graag mee over de opzet van de bijeenkomst, zodat jij je doel haalt en jouw bijeenkomst nog beter wordt.

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, Noloc erkend droombaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei in loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe kan ik effectief solliciteren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Vergroot je werkgeluk en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565.

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, je klant bent en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet