Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

20200901_200350
Mijn nieuwe leermeester

Iedereen heeft wel inspiratiebronnen om van te leren, voorbeelden in je omgeving. Zo heb ik ook een nieuwe leermeester. Elke dag word ik met mezelf geconfronteerd door hem en leert hij me wat ik nu nodig heb in mijn leven.

Wat leert hij me dan allemaal? Nou, hou je vast:
  • Andere mensen altijd met veel enthousiasme begroeten – zonder vooroordeel
  • Op een positieve manier aandacht vragen
  • Daar heel consequent in zijn
  • Er zich letterlijk bij neer leggen als de ander geen belangstelling voor hem toont
  • Altijd klaarstaan voor actie
  • In weer en wind, geen enkel excuus is geldig
  • Benutten van al zijn kansen
  • Zijn grenzen vriendelijk maar tegelijkertijd heel duidelijk bewaken.
Het is niet altijd een mens die je leermeester is. In mijn geval is het mijn hond Ollie. Keer op keer verrast hij me met zijn gedrag. Het is aanstekelijk. Zowel zakelijk als privé probeer ik meer op hem te lijken. Heb jij ook een leermeester? En is dat een mens, een hond, een filmfiguur?

Die van mij moet uitgelaten worden.... Fijn weekend!Babs Mouton, jouw droombaancoach en verhalenvinder

Meer blogs lezen? Kijk dan op mijn website.

Zoveel mensen, zoveel ontwikkelingen

Ik ben al even bezig met de uitvoering van het ontwikkeladvies NL leert door bij diverse coachees. Wat een heerlijk traject is dat! Per persoon drie waardevolle gesprekken over werk, overtuigingen, belemmeringen, arbeidsmarktperspectief. Geen twee gesprekken zijn gelijk! Waar de een door de coronacrisis zijn baan kwijt is of raakt zoekt de ander vanuit een niet-zo-leuk-maar-is-nog-eventjes-vol-te-houden-baan naar waar hij wel gelukkig van wordt. Met de een gaat het vooral over de persoon achter het werk, de ander wil een concreet sollicitatiegesprek oefenen. Ik ben flexibel, buig mee binnen het kader van het ontwikkeladvies. Stel tevoren het doel van het traject vast. Op bepaalde dagen heb ik een vaste coachruimte, op andere dagen ben ik te gast. Zoals op de foto hieronder in een ruimte midden tussen de kerstvoorbereidingen :)

Afgelopen week kwam het bericht dat het maximum bereikt is voor het aantal aanvragen. Dus had je hiervan gebruik willen maken, dan kan dat helaas niet meer. Ben je toch vastbesloten NU iets te doen aan je werksituatie, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.
foto kerst coachen

Mijn aanbod voor jou(w werkgeluk) in 2020

Worden wie je bent
Dit is een reeks van coachgesprekken waarna jij weer met plezier naar je werk gaat. Of dat nu je huidige baan is of een nieuwe baan. Je weet weer wat je echt leuk vindt, wat je komt brengen en waarom. Het heet niet voor niets Worden wie je bent.

Op een door jou te plannen datum: diverse trainingen
Personal branding, werkgeluk, stoppen met uitstellen, het zijn een paar voorbeelden van trainingen die ik in-company kan aanbieden voor jouw groep. Hoe kan ik jou helpen je mensen een stap verder te brengen?

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij in 2020 toch wel van af?

Jouw bijeenkomst/vergadering/evenement nog beter maken?
Wil je jouw bijeenkomst professioneel aanpakken en zoek je een dagvoorzitter? Met kernwoorden: daadkrachtig, verbinden, inspirerend, humor? Dan heb je me gevonden. Ik ben een echte verbinder. Ik maak graag een ‘feestje’ van bijeenkomsten: ik zorg dat alle mensen zich welkom en gehoord voelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en een lach. Ik denk ook graag mee over de opzet van de bijeenkomst, zodat jij je doel haalt en jouw bijeenkomst nog beter wordt.

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, droombaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei in loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe kan ik effectief solliciteren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Vergroot je werkgeluk en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565.

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, je klant bent en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet