Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

foto-keuzepunten
Ik ging wandelen en kreeg een kaart mee vol keuzepunten. Punten waarop ik kon bepalen boe ik verder wilde wandelen. Steeds weer mocht ik zelf weten of ik verder wilde lopen, of terug, lange route of korte route. Ik had de regie. Dat voelde fantastisch!

Wat ik graag doe met coachees is hun cv grondig met hen doornemen. Een cv is één groot overzicht met allemaal keuzepunten. Wat me boeit is welk pad ze gekozen hebben.
Maar ik ben nog meer geïnteresseerd in WAAROM ze die bepaalde keuze gemaakt hebben.
Dat zegt iets over hun manier van denken en doen, en vaak tekent zich dan een patroon af. Een patroon waar ze zelf te dicht op zitten om te zien, maar wat ze herkennen als ik dat aangeef.


Het is vergelijkbaar met hoe marketingmensen achterhalen welk product succesvol is. Ze willen weten waarom iemand iets koopt, zodat ze ervoor kunnen zorgen dan mensen dat vaker gaan doen. Dus kijk eens naar je cv zoals een marketingmanager zou doen, en ontdek wat jouw ‘koopgedrag’ is op studie- en banengebied.

Fijn weekend!Babs Mouton, jouw droombaancoach en verhalenvinder

Gratis ontwikkeladvies: nog een paar plekken vrij

Om werkenden en werkzoekenden zich voor te laten bereiden op de werktoekomst biedt de regeling ‘NL leert door’ vanaf 1 augustus gratis ontwikkeladvies. Zo krijg je meer inzicht in de mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.

Het ontwikkeladvies omvat heel concreet een arbeidsmarktscan en drie coachgesprekken van anderhalf uur. Het wordt uitgevoerd door professionele loopbaancoaches. Ik ben één van de loopbaanprofessionals die dit ontwikkeladvies mag aanbieden. Dus wat let je?
Het loopt storm met aanmeldingen! Ik heb nog plaats vanaf begin oktober, en daarvoor kun je je nu vast aanmelden.
Meer informatie over dit gratis ontwikkeladvies staat op mijn website Verhalenvinder

Vergroot je werkgeluk: bestel nu jouw gratis werkboek

Ben jij blij met je baan? Of zou er nog wel iets verbeterd kunnen worden aan jouw werkgeluk? Dan heb ik nu een pasklare oplossing voor jou: mijn gloednieuwe gratis e-book Vergroot je werkgeluk! Dit werkboek staat vol met oefeningen om je werkgeluk groter te maken en met herkenbare verhalen. In totaal staan er maar liefst zes oefeningen in.

Bestellen? Klik hier

cover-def-werkgeluk-ringband-1

Mijn aanbod voor jou(w werkgeluk) in 2020

Week van de Loopbaan 14 tot 19 september
Tijdens de landelijke Week van de Loopbaancoaching zetten in heel Nederland loopbaancoaches de (digitale) deur voor je open. Ik doe hier ook aan mee. Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com.
Meer info en data vind je hier.

Worden wie je bent
Dit is een reeks van coachgesprekken waarna jij weer met plezier naar je werk gaat. Of dat nu je huidige baan is of een nieuwe baan. Je weet weer wat je echt leuk vindt, wat je komt brengen en waarom. Het heet niet voor niets Worden wie je bent.

Op een door jou te plannen datum: diverse trainingen
Personal branding, werkgeluk, stoppen met uitstellen, het zijn een paar voorbeelden van trainingen die ik in-company kan aanbieden voor jouw groep. Hoe kan ik jou helpen je mensen een stap verder te brengen?

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij in 2020 toch wel van af?

Jouw bijeenkomst/vergadering/evenement nog beter maken?
Wil je jouw bijeenkomst professioneel aanpakken en zoek je een dagvoorzitter? Met kernwoorden: daadkrachtig, verbinden, inspirerend, humor? Dan heb je me gevonden. Ik ben een echte verbinder. Ik maak graag een ‘feestje’ van bijeenkomsten: ik zorg dat alle mensen zich welkom en gehoord voelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en een lach. Ik denk ook graag mee over de opzet van de bijeenkomst, zodat jij je doel haalt en jouw bijeenkomst nog beter wordt.

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, droombaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei in loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe kan ik effectief solliciteren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Vergroot je werkgeluk en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565.

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, je klant bent en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet