Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

Blog dromen
Gratis ontwikkeladvies: voor jou?!

Ik was vast van plan tot eind augustus even geen BlogBrief uit te sturen, maar dit nieuws wou ik je niet onthouden!

Via de landelijke overheid is er namelijk een gratis ontwikkeladvies beschikbaar tot en met het einde van het jaar. Wat houdt dat in?
Om werkenden en werkzoekenden zich voor te laten bereiden op de werktoekomst biedt de regeling ‘NL leert door’ vanaf 1 augustus gratis ontwikkeladvies. Zo krijg je meer inzicht in de mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt. Het werk verandert. Het wordt digitaler, meer op afstand en er zijn zelfs banen die verdwijnen, zeker nu. ! Iedereen die in loondienst werkt of ZZP'er / ondernemer is, mag zich aanmelden voor dit gratis ontwikkeltraject van een loopbaanprofessional. Deze regeling van de overheid geldt tussen augustus 2020 en december 2020. Het budget is beperkt en OP is OP.

Het ontwikkeladvies omvat heel concreet een arbeidsmarktscan en drie coachgesprekken van anderhalf uur. Het wordt uitgevoerd door professionele loopbaancoaches. Ik ben één van de loopbaanprofessionals die dit ontwikkeladvies mag aanbieden. Dus wat let je?
Meer informatie over dit gratis ontwikkeladvies staat op mijn website Verhalenvinder

En heb je dit ontwikkeladvies zelf niet nodig, maar ken je iemand die hier enorm mee geholpen zou zijn, stuur deze BlogBrief dan gerust door.

Fijne zomer verder!Babs Mouton, jouw droombaancoach en verhalenvinder

Vergroot je werkgeluk: bestel nu jouw gratis werkboek

Ben jij blij met je baan? Of zou er nog wel iets verbeterd kunnen worden aan jouw werkgeluk? Dan heb ik nu een pasklare oplossing voor jou: mijn gloednieuwe gratis e-book Vergroot je werkgeluk! Dit werkboek staat vol met oefeningen om je werkgeluk groter te maken en met herkenbare verhalen. In totaal staan er maar liefst zes oefeningen in. Ook een leesaanrader voor de vakantie!

Bestellen? Klik hier

cover-def-werkgeluk-ringband-1

Mijn aanbod voor jou(w werkgeluk) in 2020

Week van de Loopbaan 14 tot 19 september
Tijdens de landelijke Week van de Loopbaancoaching zetten in heel Nederland loopbaancoaches de (digitale) deur voor je open. Ik doe hier ook aan mee. Bij mij kun je terecht op twee dagen en twee avonden. Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com.
Meer info en data vind je hier.

Worden wie je bent
Dit is een reeks van coachgesprekken waarna jij weer met plezier naar je werk gaat. Of dat nu je huidige baan is of een nieuwe baan. Je weet weer wat je echt leuk vindt, wat je komt brengen en waarom. Het heet niet voor niets Worden wie je bent.

Op een door jou te plannen datum: diverse trainingen
Personal branding, werkgeluk, stoppen met uitstellen, het zijn een paar voorbeelden van trainingen die ik in-company kan aanbieden voor jouw groep. Hoe kan ik jou helpen je mensen een stap verder te brengen?

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij in 2020 toch wel van af?

Jouw bijeenkomst/vergadering/evenement nog beter maken?
Wil je jouw bijeenkomst professioneel aanpakken en zoek je een dagvoorzitter? Met kernwoorden: daadkrachtig, verbinden, inspirerend, humor? Dan heb je me gevonden. Ik ben een echte verbinder. Ik maak graag een ‘feestje’ van bijeenkomsten: ik zorg dat alle mensen zich welkom en gehoord voelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en een lach. Ik denk ook graag mee over de opzet van de bijeenkomst, zodat jij je doel haalt en jouw bijeenkomst nog beter wordt.

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, droombaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei in loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe kan ik effectief solliciteren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Vergroot je werkgeluk en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565.

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, je klant bent en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet