Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

_DSC3685
Al jaren is het mijn doel mensen te prikkelen om na te denken over hun leven, hun werk, wat ze kunnen, en om iets op gang te brengen.
Ik schrijf er graag over, ik ben dol op inspirerende boeken en vind het fijn te werken op locaties die een fijne 'vibe' hebben. En op deze locatie (Energiehuis Dordrecht) bedacht ik de prikkel van deze BlogBrief:
Wil jij:
 • Nog jaren hetzelfde werk doen?
 • Elke avond versleten thuiskomen?
 • Afstevenen op een burnout of bore out?
 • Wachten tot je baas je ambities ‘ruikt’?
 • Opdraaien voor de klussen die niemand anders wil doen?
 • Je kwaliteiten op het werk onbenut laten?
Zeg jij hier volmondig ja op? Prima. Doe dan wat we vroeger riepen met verstoppertje spelen: ‘blijf zitten waar je zit en verroer je niet.’
Of wil jij:
 • Leuk werk waar je met veel plezier naartoe gaat?
 • Je kwaliteiten ontdekken en die inzetten op je werk?
 • De regie terugnemen over je loopbaan?
 • Weer bruisen van energie?
 • Gevraagd worden voor werk waar je goed in bent en wat je leuk vindt?
 • Je grenzen kennen en die duidelijk kenbaar kunnen maken?
Gun jij dit jezelf? Als je dit echt wilt: lees boeken, doe tests, praat erover met mensen die je kent, volg trainingen. En zeg je hartgrondig: ja, ik wil dit NU, denk er dan eens over aan de slag te gaan met een droombaancoach. Want weet je wat het je kost aan geld en energie als je nu GEEN actie onderneemt? Je bent het waard toch?!

Fijn weekend,

Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Doen waar je blij van wordt

Doen waar je blij van wordt: doe jij dat (bewust)? Ik merk dat ik die momenten echt nodig heb, en ik plan ze heel bewust in. Of dat nu een avondje Netflixen, wandelen in het bos met mijn gezin of toneelspelen met vrienden is. Ook met mijn werk doe ik dat zo. Naast coaching heb ik deze week nog twee dingen gedaan waar ik heel erg blij van word. Woensdagavond mocht ik een gezelschap vrouwen inspireren met mijn verhaal tijdens een avond in het kader van internationale vrouwendag. Een korte versie daarvan vind je in deze blog: wie niet sterk is moet slim zijn. En donderdag stond ik met twee aanbiedingen op de Barendrechtse maatschappelijke beursvloer. Ik heb daar zowel de bibliotheek als een goed doel blij kunnen maken met een inspanning die ik hen gratis ga leveren. Waarom? Omdat ik er blij van word!
overzicht

Mijn aanbod voorjaar 2020

Worden wie je bent
Dit is een reeks van vijf coachgesprekken waarna jij weer met plezier naar je werk gaat. Of dat nu je huidige baan is of een nieuwe baan. Je weet weer wat je echt leuk vindt, wat je komt brengen en waarom. Het heet niet voor niets Worden wie je bent.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij in 2020 toch wel van af?

Op een door jou te plannen datum: diverse trainingen
Personal branding, werkgeluk, stoppen met uitstellen, het zijn een paar voorbeelden van trainingen die ik in-company kan aanbieden voor jouw groep. Wat kan ik voor jou doen?

Jouw bijeenkomst/vergadering/evenement nog beter maken?
Wil je jouw bijeenkomst professioneel aanpakken en zoek je een dagvoorzitter? Met kernwoorden: daadkrachtig, verbinder, inspirerend, humor? Dan heb je me gevonden. Ik ben een echte verbinder. Ik maak graag een ‘feestje’ van bijeenkomsten: ik zorg dat alle mensen zich welkom en gehoord voelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en een lach. Ik denk ook graag mee over de opzet van de bijeenkomst, zodat jij je doel haalt en jouw bijeenkomst nog beter wordt.

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, droombaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe kan ik effectief solliciteren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet