Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

zon zeilen
Vers terug van vakantie probeer je de ‘vakantievibe’ nog even vast te houden. In de vakantie ben je tot rust gekomen, je hebt op een afstandje naar je werk gekeken en je hebt gedacht: dit ga ik anders doen! Je krijgt geen energie (genoeg) meer van je baan, en je wilt dat het anders gaat. Andere taken, misschien ander werk.
Met het zomerbruin nog op je huid voel je je sterk om dit voornemen uit te voeren. Dus je gaat voortvarend aan de slag. Kijkt op vacaturesites, vult wat testjes in op internet, hebt een goed gesprek met je manager.

En dan, op een doordeweekse dag, als het laatste restje bruin door het doucheputje spoelt, spoelt je goede voornemen meteen mee. Want ach, wat je nu doet is ook weer niet ZO vervelend. En met Kerst ben je weer anderhalve week vrij. En de schoorsteen moet roken, dus er moet gewoon gewerkt worden. Je gaat echt nog wel kijken wat je graag wilt… misschien in de volgende vakantie…. over vijf maanden… drukdrukdruk…

Herkenbaar? Dan doe ik er nog een schepje bovenop. Ik garandeer je dat op 1 januari 2019 je situatie nog net zo is als je blijft relativeren en jezelf blijft toestaan geen serieuze actie te ondernemen. Begint het al te jeuken? Het is vast niet waar wat ik nu schrijf. Nee, jij gaat het ECHT anders doen. Toch?

Onderzoeken tonen keer op keer aan dat maar liefst 85% van de goede voornemens voortijdig sneuvelt. Dat is ook helemaal niet erg. Tenzij…. Tenzij jij nu denkt: verdorie Babs, je hebt gelijk. Ik wil écht tijd vrij maken voor mijn verdere ontwikkeling. Want hierboven heb ik het over werk, maar het kan ook zijn dat je op het gebied van persoonlijke groei voornemens hebt. Dat je nu eindelijk eens af wilt rekenen met je vaste gedragspatronen die je in de weg zitten en die vrije blije ‘vakantiezelf’ kunt zijn – ook buiten de vakanties.

Mijn advies is: máák die tijd dan ook. Blok een dag of een dagdeel in je agenda, stort je vol in wat je echt wilt, zoek eventueel bondgenoten. Houd het voornemen niet alleen vast, maar ga het ook uitvoeren. Je bent het waard!

Heb je een stok achter de deur nodig, dan kan ik je twee supergave en zeer effectieve workshops aanbieden om je proces te versnellen. Op 12 september geef ik de workshop Eerste hulp bij een andere baan, en op 20 september Worden wie je bent. Een ultieme kans om tijdens een avond onder mijn leiding een (grote) stap te zetten in je ontwikkeling. Je bevindt je tussen mensen die net als jij heel gemotiveerd zijn om aan zichzelf te werken, die het zichzelf gunnen en die denken: nu ga ik het ECHT anders doen. Echt ;)


Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

PS weet je iemand voor wie deze BlogBrief ook interessant is? Stuur hem dan gerust door!

8 september Festival Voorstraat-Noord Dordrecht

Annette Barel en ik hebben ons aangemeld om op zaterdag 8 september met de coachbus bij het festival Voorstraat-Noord in Dordrecht te staan. Een festival vol kunst, cultuur en muziek waar wij van 12 tot 17 uur gratis geluk meten bij iedereen die dat wil. Dat wil jij toch ook?!
compilatie

Agenda van activiteiten voor het najaar van 2018

12 september Workshop Eerste hulp bij een (andere) baan (nog een paar plekken vrij)
Je zoekt een (andere) baan. Je weet niet precies wat je wilt, maar je weet wel dat het anders moet. Nu kom je niet goed uit de verf. Hoe pak je dat aan? Kom dan naar deze workshop! Hier krijg je inzicht in wat je kunt en wilt, zodat jij weet wat voor banen echt bij je passen en hoe je die gaat vinden.
Locatie: Barendrecht. Tijd: 19 - 22 uur. Kosten: 60 euro inclusief professionele profielfoto.

Andere workshops en data:
  • 20 september Workshop Worden wie je bent (inschrijving geopend)
  • 30 oktober Workshop Vind je eigen verhaal
  • 21 november Workshop Stoppen met Uitstellen
  • 14 januari Workshop Van Dromen naar Doen
  • 14 februari Workshop Wie ben ik (allemaal)?
Deze workshops vinden plaats in Dordrecht.

Meer info over de workshops staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com

20170227_183841
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, coach en verhalenvinder. Ik organiseer workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor particulieren, instellingen en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedrag dat me belemmert. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze. Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram

Over Verhalenvinder Blogbrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet