Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

_DSC3678
Zeg het maar: waarom werk jij? Wat is jouw reden om ’s morgens je bed uit te gaan en aan het werk te gaan – ook al heb je te weinig geslapen, voel je je niet fit, heb je in het huishouden nog van alles te doen of heb je een partner die veel geld verdient?
Iedereen heeft een unieke reden om te werken, en toch zijn al die unieke redenen onder te verdelen in diverse categorieën. De Amerikaanse managementadviseur Edgar Schein heeft na lang onderzoek acht loopbaanankers ‘ontdekt’. Loopbaanankers zijn jouw behoeften, waarden en de manier waarop jij naar je werk kijkt. In mijn woorden: de reden waarom jij doet wat je doet.
Wil je weten wat de loopbaanankers zijn? Lees dan mijn blog daarover.

Het samen doorlopen van je loopbaanankers is een van de instrumenten die ik in kan zetten bij loopbaancoaching. Weten waarom je werkt zorgt ervoor dat je betere keuzes kunt maken, zoals: niet meer investeren in iets wat je niet echt leuk vindt, maar in plaats daarvan werken voor je geld en daarnaast energie overhouden voor je passie. Of: wisselen van baan omdat je meer directe invloed op het bedrijfsresultaat wilt hebben. Of: ontdekken hoe je meer creativiteit in je baan kunt toelaten, omdat dat je veel energie geeft.

Weten wat de reden is waarom je wilt werken is dus van groot belang. En een hele interessante zoektocht ;) Mijn belangrijkste twee ankers zijn nummer 3 en 5. Ik ben razend benieuwd naar jouw reden(en). Wil je me die laten weten in een reply?

Ik wens je een fijn en zonnig weekend!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

PS je kan hier de gratis test doen: https://www.123test.nl/schein/

De wei is weer open!

Na tijden vooral online gecoacht te hebben kan het weer offline. De wei is weer open! Ik voel me als een schaap (ja, ik heet niet voor niets Mouton = Frans voor schaap) die voor het eerst in het voorjaar naar buiten mag! Online is prima, als alles werkt. Deze week heb ik nog gecoacht via beeld, met geluid via de telefoon. De pc’s verbonden niet optimaal, dus verzon ik een list. Ook in het echie moet je zorgen dat je verbonden bent met elkaar, maar dat vind ik een stuk makkelijker.

Maar de wei, dat is het summum. Daar kun je het gras niet alleen zien, maar ook ruiken, proeven, voelen. Offline doen er veel meer zintuigen mee, en is mijn palet van mogelijkheden nog veel groter (hoewel dat online steeds groter werd hoor, ik ging daar creatief mee om).
Ik heb beperkt plaats in de wei, dus wil jij ook werk maken van je werk? Doe dan net als alle mensen die je voorgingen en boek nu een gratis kennismakingsgesprek met me in. Online of offline, jij mag kiezen!
schaap dijk 2

Mijn aanbod voor jou in 2020

Worden wie je bent
Dit is een reeks van coachgesprekken (doe ik nu online) waarna jij weer met plezier naar je werk gaat. Of dat nu je huidige baan is of een nieuwe baan. Je weet weer wat je echt leuk vindt, wat je komt brengen en waarom. Het heet niet voor niets Worden wie je bent.

Online zelf werken aan je ontwikkeling
Heb of neem jij de tijd om juist nu aan je loopbaanontwikkeling te werken, dan stuur ik je de replay van mijn webinar Jij als merk of Vergroot je werkgeluk graag gratis toe. Wat moet je doen als je van dit aanbod gebruik wilt maken? Stuur me een mailtje, geef aan welk webinar je wilt ontvangen en ik stuur je de link.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus ONLINE, PERFECT OM THUIS TE DOEN
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij in 2020 toch wel van af?

Op een door jou te plannen datum: diverse trainingen
Personal branding, werkgeluk, stoppen met uitstellen, het zijn een paar voorbeelden van trainingen die ik in-company kan aanbieden voor jouw groep. Wat kan ik voor jou doen?

Jouw (online) bijeenkomst/vergadering/evenement nog beter maken?
Wil je jouw bijeenkomst professioneel aanpakken en zoek je een (online) dagvoorzitter? Met kernwoorden: daadkrachtig, verbinden, inspirerend, humor? Dan heb je me gevonden. Ik ben een echte verbinder. Ik maak graag een ‘feestje’ van bijeenkomsten: ik zorg dat alle mensen zich welkom en gehoord voelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en een lach. Ik denk ook graag mee over de opzet van de bijeenkomst, zodat jij je doel haalt en jouw bijeenkomst nog beter wordt.

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, droombaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei in loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe kan ik effectief solliciteren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565.

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, je klant bent en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet