Wat is jouw verhaal

Hallo [subscriber:firstname | default:verhalenvinder],

ontstekkeren
Hoe ontstekker jij?

Ineens was ik er ineens helemaal klaar mee, met telefoon, laptop, pc, koptelefoon, Skype, MS Teams, Zoom, en met gespannen achter mijn bureau zitten en al het corona nieuws volgen. Ik wilde maar 1 ding, en dat was: ontstekkeren. Ik heb het woord niet zelf verzonnen, maar wel meteen omarmd. Het klinkt zo vrij, zo los, zo niets moeten.
Al weken liep ik met een umheimisch gevoel rond over anders werken, kinderen thuis, corona ellende, beperkingen incasseren en gebrek aan structuur. Alles in mijn lijf zat vast, ik was bloedchagrijnig, had hoofdpijn en wilde het liefst weken onder mijn dekbed duiken. Ik kon wel geluksmomentjes creëren voor mezelf, maar die duurden maar kort en waren vrij ongestructureerd.

Tijd om pas op de plaats te maken en mezelf eens goed door elkaar te schudden. Nadat ik dat (haast letterlijk, dus door even mijn hele lijf te bewegen) gedaan had ben ik na gaan denken over hoe ik ontstekkeren kon toepassen op mijn werkdagen. En ik kwam tot een aantal acties die voor mij werken. Een ervan is: tussendoor een nummer opzetten van mijn Spotify danslijst en even een nummer mee dansen. Mijn pubers zijn daar inmiddels aan gewend en kijken niet eens meer op van hun tablet/pc/boek (dat laatste in het meest gunstige geval J). Mijn favoriet van dit moment: Justin Timberlake. Wil je weten wat mijn andere acties zijn? Klik dan hier voor de volledige blog.

Ik ben heel benieuwd hoe jij met corona omgaat en wat jouw tips zijn om te ontstekkeren. Laat je het me weten?

Fijn weekend en blijf gezond!Babs Mouton, jouw coach en verhalenvinder

Thuiswerken en opladen/ontstekkeren

Met de ophokplicht, zoals wij het thuis noemen, moet je je tijd tot de 28e anders gaan indelen. Sociaal leven vervalt, de supermarkt wordt een uitje, je zwaait digitaal naar je familie die je niet wilt besmetten, je helpt de kids bij hun huiswerk, je hebt pijn in je oren van het bellen met je collega's of wie weet is je huis al opgeruimd en ben je door alle Netflix films heen. Maar wat je ook doet - of juist niet, de meesten onder ons hebben ergens een oplaad/ontstekkermomentje nodig. Ik in elk geval wel (zie het verhaal hierboven, en dat was nog maar de publieksversie...).

Een van mijn kleine oplaadmomentjes is foto's kijken van onze vakanties en van vrije tijd in de natuur. Uiteraard in de hoop dat we dit deze zomer weer mogen gaan meemaken. Maar van het scrollen door mijn foto's word ik zen. Ik ervaar door het kijken naar die beelden weer de rust van daar zijn, ik voel de zo weer op mijn huid, hoor de taxichauffeur Frans praten of de bomen ruisen.

En ik krijg ook energie door het zien van mooie foto's van andere mensen. Heb jij dat ook, kijk dan eens op mijn Instagram account. Ik post daar met #gelukvandedag beelden waar ik blij van word. En jij hopelijk ook!
molen vierkant

Mijn aanbod voorjaar 2020

Worden wie je bent
Dit is een reeks van coachgesprekken (doe ik nu online) waarna jij weer met plezier naar je werk gaat. Of dat nu je huidige baan is of een nieuwe baan. Je weet weer wat je echt leuk vindt, wat je komt brengen en waarom. Het heet niet voor niets Worden wie je bent.

24/7: Maak korte metten met je Innerlijke Criticus ONLINE, NU THUIS TE DOEN
Deze online minitraining kun je altijd doen, wanneer en waar jij wilt. DE training voor jou als je nu echt wilt afrekenen met de kritische stem in jezelf die alles wat jij doet veroordeelt! Daar wil jij in 2020 toch wel van af?

NA DE CORONACRISIS:

Op een door jou te plannen datum: diverse trainingen
Personal branding, werkgeluk, stoppen met uitstellen, het zijn een paar voorbeelden van trainingen die ik in-company kan aanbieden voor jouw groep. Wat kan ik voor jou doen?

Jouw bijeenkomst/vergadering/evenement nog beter maken?
Wil je jouw bijeenkomst professioneel aanpakken en zoek je een dagvoorzitter? Met kernwoorden: daadkrachtig, verbinder, inspirerend, humor? Dan heb je me gevonden. Ik ben een echte verbinder. Ik maak graag een ‘feestje’ van bijeenkomsten: ik zorg dat alle mensen zich welkom en gehoord voelen. Dat doe ik met veel enthousiasme en een lach. Ik denk ook graag mee over de opzet van de bijeenkomst, zodat jij je doel haalt en jouw bijeenkomst nog beter wordt.

Meer info over mijn aanbod staat op www.verhalenvinder.com/voorjou
spiegel
beker breed

Over Verhalenvinder

Ik ben Babs Mouton, droombaancoach en verhalenvinder. Ik help jou groeien door mijn coaching, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling voor particulieren, organisaties en bedrijven.

De mensen die ik coach hebben vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil in mijn werk en hoe kan ik effectief solliciteren. Ik ben tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.

Kijk op www.verhalenvinder.com voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Mail me voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via babs@verhalenvinder.com of bel 06-26035565

Volg Verhalenvinder ook op social media:

facebook twitter linkedin instagram 

Over Verhalenvinder BlogBrief

De Verhalenvinder BlogBrief verschijnt elke paar weken. Je ontvangt deze BlogBrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven en/of je mijn gratis e-book, BlogBoek of tips hebt gedownload. Met de link onderaan deze mail kun je zelf je gegevens wijzigen of je uitschrijven.
Wil je voorkomen dat de Verhalenvinder BlogBrieven in je spam- of reclamefolder terechtkomen? Voeg dan dit e-mailadres (babs@verhalenvinder.com) toe aan je lijst met veilige adressen:

Voeg toe aan adresboek
MailPoet